ΑΙΓΙΟ: Στήριξη Κατσιφάρα στο ΔΙΕΚ – Επίσκεψη συνεργασίας με προοπτικές σε ειδικότητες

Μια ευχάριστη έκπληξη για το Δημόσιο ΙΕΚ Αιγίου, ήταν η απρόσμενη επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα και του Περιφερειακού Συμβούλου βοηθού Περιφερειάρχη σε θέματα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων κ. Χρήστου Μπούνια.
Συζητήθηκαν οι δράσεις και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι που έχει θέσει το ΔΙΕΚ Αιγίου, καθώς επίσης και θέματα που απασχολούν τόσο τους καταρτιζόμενους όσο και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Αιγίου κ. Λουκάς Χριστολουκάς, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τα τμήματα που λειτουργούν αυτή τη στιγμή στο ΔΙΕΚ Αιγίου, τις ευκαιρίες και δυνατότητες που δίνονται στους καταρτιζόμενους για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, καθώς επίσης και την προσπάθεια του ΔΙΕΚ Αιγίου να δημιουργεί ειδικότητες, λαμβάνοντας υπόψη τη δυναμική της περιοχής. Τόνισε δε το άριστο κλίμα συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα Διοίκησης, έχοντας αντίκτυπο τόσο στους εκπαιδευτές όσο και στους καταρτιζόμενους του ΔΙΕΚ Αιγίου.

Ο Περιφερειάρχης έμεινε ενθουσιασμένος με το δημιουργικό έργο που επιτελείται στο ΔΙΕΚ και σημείωσε ότι η κατάρτιση είναι απαραίτητη για την πρόοδο και την εξέλιξη της Περιφέρειας καθότι δημιουργεί θέσεις εργασίας, υγιή ανταγωνισμό και πάνω από όλα χτίζει τους αυριανούς Ευρωπαίους επαγγελματίες.

Τέλος, αντάλλαξε ευχές με το Διευθυντή και το Διοικητικό προσωπικό του ΔΙΕΚ για μια καλή και δημιουργική χρονιά.