ΠΑΤΡΑ: Σήμερα, το Γιορτινό Χριστουγεννιάτικο event για τη στήριξη του Συλλόγου Αγέννητου Παιδιού

Ένα μεγάλο γιορτινό Χριστουγεννιάτικο event με φιλανθρωπικό σκοπό θα λάβει χώρα αυτό το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 στις 22.30. Τίτλος του είναι, “Christmas Gathering – Charity for Agenito Paidi”. Στόχος της βραδιάς που θα έχει ως βασικά στοιχεία την ευαισθησία, το γιορτινό πνεύμα και την ευδιάθετη θέληση του κόσμου να μετέχει σε μία κοινωνική δράση, είναι να στηριχθεί ο Σύλλογος Αγέννητου Παιδιού Πάτρας καθώς μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθεί στον Σύλλογο που στεγάζεται στην Μητροπολίτου Νεοφύτου 14 στην Πάτρα, τηλ. 2610-225675.

Το Χριστουγεννιάτικο αυτό event θα φιλοξενηθεί στο χώρο εκδηλώσεων ”Κτήμα Αγουρίδη” στη Θέα και γίνεται σε συνεργασία με επιλεγμένους Πατρινούς επιχειρηματίες.

Με γιορτινό διάκοσμο και θέα ολόκληρη την πόλη, σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο της Πάτρας καλούμαστε να συνεισφέρουμε και να βοηθήσουμε παιδιά, μητέρες και οικογένειες που έχουν ανάγκη, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Τις μουσικές επιλογές υποδοχής θα επιμεληθούν:

Grand Piano : Johnny George Andriopoulos

Vocals : Demetra Theofanidi (η Πατρινή Δήμητρα Θεοφανίδη συμμετείχε στο φετινό The Voice of Greece).

Επίσης θα παίξουν μουσική οι γνωστοί Djs Romanos Papanikolaou και Nicolas Lionas, οι οποίοι και θα συντονίσουν το πάρτι που πρόκειται να ακολουθήσει.

Το Talks Catering πρόκειται να φροντίσει για εκλεπτυσμένες finger γεύσεις που θα πλαισιώνονται από αφρώδη οίνο, ποτά και cocktail.

Είσοδος : 3 ευρώ υπέρ του Συλλόγου Αγέννητο Παιδί Πάτρας.