Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός

Η «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» για την ίδρυση της Νομικής Σχολής:

Οι δηλώσεις – υποσχέσεις προς τους φορείς της Θράκης του κυρίου Μητσοτάκη ότι θα ακυρώσει την απόφαση ίδρυσης και λειτουργίας Νομικής Σχολής στην Πάτρα, βρίσκει την παράταξή μας «ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ» εκ διαμέτρου αντίθετη.

Η διεκδίκηση και οι πολύχρονοι αγώνες της πόλης από τη δεκαετία του ΄50 για την ίδρυση της Γ΄Πανεπιστημιακής Σχολής, η ολοκλήρωσή της με την Ιατρική και τώρα με τη Νομική Σχολή, αποτελούν παρακαταθήκη και δεν μπορούν να ακυρωθούν από κανέναν.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών ολοκληρώνεται με την ίδρυση της Νομικής Σχολής και η πόλη έχει πολλά να ωφεληθεί από την λειτουργία της. Στόχος μας είναι η σχέση πόλης – πανεπιστημίου να είναι αμφίδρομη επιφέροντας τα μέγιστα οφέλη για τις δύο πλευρές.

Η πόλη δεν πρέπει να δώσει σε κανέναν την ευκαιρία να παίξει παιχνίδια σε βάρος της για άλλη μια φορά. Παιχνίδια που τορπιλίζουν το μέλλον της, την πρόοδο και ανάπτυξή της. Καλούνται όλοι και ιδιαίτερα η Δημοτική Αρχή, να πάρουν θέση απέναντι σε αυτή την τοποθέτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός.

Γιώργος Ρώρος