(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ταξίδι στις αλησμόνητες πατρίδες – Συναυλία Τσαλιγοπούλου, από τη Μητρόπολη

Λίγο πριν την εορτή των Χριστουγέννων η Μητρόπολη Πατρών διοργάνωσε την περασμένη Δευτέρα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών, μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με προσκεκλημένους την Ελένη Τσαλιγοπούλου, την μπάντα της Bogaz Musique και τον Γρηγόριο Νταραβάνογλου – Πρωτοψάλτη και «Αρχοντα Μαΐστωρα της Μεγάλης του Χριστου Εκκλησίας».

Οι καλλιτέχνες απέδωσαν θαυμάσια τα μουσικά κομμάτια, πραγματοποιώντας μεταξύ των άλλων, ένα ταξίδι σε όλη την Ελλάδα, την Κωνσταντινούπολη και στις αλησμόνητες Πατρίδες.

Ο πατραϊκός λαός για μια ακόμη φορά αγκάλιασε με πολλή ζέση ψυχής την φιλανθρωπική προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας και με την συμμετοχή του έδωσε ένα δυναμικό παρών στην, κατά πάντα ωραία και επιτυχημένη αυτή εκδήλωση αγάπης.

Ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ.Χρυσόστομος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για την διοργάνωση της συναυλίας, τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο, τους λαμπρούς Καλλιτέχνες, ως και όλο τον Πατραϊκό Λαό για την αθρόα συμμετοχή του.