Μήνυση και αγωγή Βαξεβάνη κατά του Άδωνι

Μήνυση και αγωγή κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη καταθέτει ο Κώστας Βαξεβάνης όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω twitter.

Ο εκδότης του Documento αντέδρασε έτσι λόγω ενός tweet που ανήρτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, με το οποίο αναφέρει ότι ο Κ. Βαξεβάνης καταδικάστηκε ως συκοφάντης από τη Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Μήνυση και αγωγή καταθέτω εναντίον του @AdonisGeorgiadi ο οποίος ψευδως διαδίδει ότι καταδικαστηκα για συκοφαντική δυσφήμηση στην υπόθεση με τη Γκραμποφσκι. Εν αντίθεση με τους “κύκλους της ΝΔ” που τα διαδίδουν ανωνυμως, ο ίδιος επέλεξε να πάρει πάνω του τη βρωμια» έγραψε (σ.σ. η σύνταξη παρέμεινε ως έχει) ο δημοσιογράφος.

Είχε προηγηθεί αυτό το tweet που ανέβασε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter:

“Ο @KostasVaxevanis είναι αληθινός «μάγος»! Πανηγυρίζει αυτός και ο κολλητός του ο Παύλος, για άλλη μία καταδίκη του για συκοφαντία!…επαναλαμβάνω καταδικάστηκε σε 5.000€ ως συκοφάντης από την @MarevaGrabowski όλα τα άλλα που λέει είναι άλλα λόγια ν´αγαπιόμαστε”.

Κύκλοι ΝΔ: «Από σήμερα ο Κώστας Βαξεβάνης είναι κοινός συκοφάντης και με δικαστική βούλα»

Η ενόχληση του Κ. Βαξεβάνη προήλθε από την «πύρινη» διαρροή, κύκλων της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι σημείωναν ότι «από σήμερα ο Κώστας Βαξεβάνης είναι κοινός συκοφάντης και με δικαστική βούλα».

Αφορμή ήταν η δικαστική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών η οποία δικαιώνει την Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στην αγωγή της κατά του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.