(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Ηλίας Γκοτσόπουλος στον ΣΚΑΪ 89,4 – “Θα πρωταγωνιστήσουμε στα δημοτικά της πόλης” – Σίγουρος για την υποψηφιότητά του…εν αναμονή στήριξης από ΝΔ και άλλα κόμματα

 

Αποφασισμένος να ηγηθεί την δημοτικής παράταξης “Νέα Πόλη”, μετά την αποχώρηση του αρχηγού στις  εκλογικές  αναμετρήσεις 2010 και 2014 εμφανίστηκε σήμερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4, ο δημοτικός σύμβουλος  Ηλίας Γκοτσόπουλος, λέγοντας πως έχει την ομόφωνη απόφαση της Ομάδας των εκλεγμένων και απομένει συζήτηση και με άλλα μέλη της.

Για τη στήριξη της ΝΔ, είπε ότι υπάρχουν επαφές  του αλλά είναι νωρίς ακόμα να ληφθεί μια τελική απόφαση.

Το βράδυ της Τρίτης, έγινε σύσκεψη της δημοτικής ομάδας, όπου ο Ηλ.Γκοτσόπουλος – σύμφωνα με πληροφορίες του Skaiptras.gr – φαίνεται να ισχυρίστηκε πως είχε θετική επαφή με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και πέρασε επιτυχώς η υποψηφιότητά του από την αρμόδια κομματική Επιτροπή Εκλογών.

Ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Νικολάου, αμφισβήτησε την επίσημη στήριξη του κόμματος και επετέθη στον επικεφαλής Κώστα Χριστόπουλο, ότι ενώ ήξερε όλα τα παραπάνω, δεν ενημέρωσε την ομάδα, με τον ίδιο ν’απαντά πως θα το έκανε προσεχώς σε τραπέζι.

Τελικά, τα μέλη της παράταξης Α. Νικολάου και Νίκος Θεοδωρόπουλος , έδωσαν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή στον Η.Γκοτσόπουλο να «αποδείξει» πως έχει πράγματι τη στήριξη της ΝΔ και μετά θα καθορίσουν τη στάση τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στήριξη από ΝΔ και ΠΟΤΑΜΙ διαψεύδονται, από κομματικές πηγές και οι κ.κ. Ν.Κακλαμάνης, Μ.Βορίδης και Θ.Νέζης θα εξετάσουν άλλα ονόματα για υποψηφιότητα στον Δήμο Πατρέων, για δε την περίπτωση του κ.Γκοτσόπουλου, άλλες πηγές της «Πειραιώς» αναφέρουν ότι ναι μεν έγινε συνάντηση και συζήτηση μαζί του, αλλά δεν του δόθηκε «πράσινο φως» να δημοσιοποιήσει κάθοδό του.