(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΑΧΑΪΑ: Εντείνεται η σκληρή αντιπαράθεσης στο Επιμελητήριο – Α. Τηλιγάδης κατά Κρίκη για “εσκεμμένη διάλυση συμβουλίου” – Κρίκης: “Τιμητής ο αγενής οικοδεσπότης”!

Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαίας, χθες  το απόγευμα στο Αίγιο, παρουσία αρκετών εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων, αλλά και με τρία σημαντικά για την Αιγιάλεια θέματα ,επιχειρήθηκε να “ακυρωθεί”.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Αρης Τηλιγάδης, καταγγέλλει:

Έγινε προσπάθεια από τους κ.κ. Κρίκη, Δριβίλα, Φιλοπούλου , Σολωμό, Κουνάβη, της παράταξης “Επιμελητήριο για Όλους” του κ. Κρίκη, να αναβληθεί.

Η πρωτοφανής ενέργεια της παράταξης του κ. Κρίκη να αποχωρήσει , από την συνεδρίαση του Δ.Σ. ,εκφράζοντας την δυσφορία της για την παρουσία της στο Αίγιο, ακόμα και με λεκτική επίθεση, μέλους της παράταξης κ. Κρίκη ότι “δεν έχουμε καμία δουλειά στο Αίγιο”, αποτυπώνει την συμπεριφορά τους προς τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αιγιαλείας και της ευρύτερης περιοχής της Αχαίας.

Οι εικόνες ντροπής για το Επιμελητήριο Αχαίας απο την παράταξη κ. Κρίκη δηλώνουν απαξίωση και αλαζονεία. Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους και το διχαστικό κλίμα που συνεχίζουν να πυροδοτούν αντίθετοι στις καταστατικές λειτουργίες του Επιμελητηρίου Αχαίας.

Ακούστε  τα όσα είπε στον ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4   

 

Κρίκης: Όχι λοιπόν και τιμητής ο «αγενής» οικοδεσπότης Αριστείδης Τηλιγάδας!
Η ανακοίνωση της παράταξης Κρίκη “Επιμελητήριο για όλους” εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:
Η πλειοψηφούσα παράταξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας και ο «οικοδεσπότης» του κ. Αριστείδη Τηλιγάδα όφειλαν να βρίσκονται στις θέσεις τους στην προσδιορισμένη ώρα (6.30 μμ) για την έναρξη της συνεδρίασης του ΔΣ του φορέα, στο Αίγιο.
Επιδείξαμε ανοχή, όχι για ένα, αλλά για …τρία (3) ακαδημαϊκά τέταρτα! Λίγο πριν εκπνεύσει και το τρίτο, από το σύνολο των 20 μελών των δύο παρατάξεων, ήταν παρόντα τα 11… Αντιθέτως εμείς – αυτοί, με άλλα λόγια, που τολμά κιόλας να ψέξει ο κ. Τηλιγάδας- ήμασταν έγκαιρα στις θέσεις μας και δείχνοντας καλή πίστη έναντι των αργοπορημένων, παραμείναμε στις θέσεις μας τρία – τουλάχιστον- τέταρτα. Πόσο, άραγε, έπρεπε να περιμένουμε;
Μήπως, μέχρις ότου ολοκληρωνόταν το προσκλητήριο των «ξεχασιάρηδων, προκειμένου να είναι παρούσα πλειοψηφικά η «συμπαραγωγή Μαρλαφέκα – Τηλιγάδα;
Αντί ο κ. Τηλιγάδας να ομιλεί περί δυσφορίας μας για το γεγονός, ότι προγραμματίστηκε η συνεδρίαση του ΔΣ του φορέα στο Αίγιο, θα ήταν σώφρον εκ μέρους του να ανατρέξει στο λεξικό Μπαμπινιώτη και δη στα λήμματα «αγένεια» και «στήσιμο». Γιατί μόνο με αυτές τις λέξεις αποδίδεται η πραγματικότητα. Εμείς, τιμώντας το Αίγιο, βρεθήκαμε έγκαιρα στον προορισμό μας και τις θέσεις μας, ενώ αντίθετα άλλοι απουσίαζαν και τους «μάζευαν» άρον – άρον τηλεφωνικώς.
Εκείνοι, λοιπόν, που αποδεδειγμένα απαξιώνουν, προσβάλλουν και φέρονται αλαζονικά στο θεσμό, πάει πολύ να γίνονται και τιμητές.