(ΒΙΝΤΕΟ)-ΠΑΤΡΑ: Ο Γιάνης Βαρουφάκης για περιστατικό με δημοσιογράφο στην Αγορά Αργύρη – Ισχυρίζεται “επανειλημμένα οχληρή παρουσία του”

Το Γραφείο Τύπου του Γιανη Βαρουφάκη ανακοίνωσε:

Αν θέλαμε να διορθώσουμε όσες ανακρίβειες γράφτηκαν για την επανειλημμένα οχληρή παρουσία του δημοσιογράφου του Super B στην ομιλία του κυρίου Βαρουφάκη στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, θα σπαταλούσαμε χρόνο και ενέργεια σε έναν αγώνα μάταιο, διότι όσοι επιδίδονται σε τέτοια «ρεπορτάζ» δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια των γεγονότων.
Απόδειξη αυτού είναι ότι δεν ήταν καν παρόντες στο συμβάν που με τόση σιγουριά μεταφέρουν στους αναγνώστες τους. Αν ήταν, αποκλείεται να είχαν χάσει την εξ ίσου click-bait συνέχεια: Ότι με το που απομακρύνθηκε από την αίθουσα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, ο κόσμος επί ένα λεπτό χειροκροτούσε. Τον κ. Βαρουφάκη», είναι η απάντηση του γραφείου τύπου του Γιάνη Βαρουφάκη.

Να θυμίσουμε πως επικράτησε ένταση κατά τη διάρκεια του Super b news καθώς ο Γιάνης Βαρουφάκης ενώ μιλούσε στην εκπομπή και τους δημοσιογράφους Κωνσταντίνο Φλαμή, και Απόστολο Βουλδή, παρουσία της Βίκυς Μαυρομάτη, ο επικεφαλής του κόμματος ΜΕΡΑ 25, ξαφνικά εξεμάνη όταν πήγε να τον ρωτήσει κάτι ο δημοσιογράφος, έβγαλε το ακουστικό και έφυγε αφήνοντας άπαντες άναυδους. Στη συνέχεια όταν ο δημοσιογράφος του Super B Χρήστος Ξάνθης μπήκε στην αίθουσα της αγοράς Αργύρη του δήμου της Πάτρας για να καλύψει ζωντανά την ομιλία Βαρουφάκη, ο επικεφαλής του κόμματος… του είπε να περάσει έξω γιατί… δεν είχε πρόσκληση! Δείτε σε βίντεο την απίστευτη και αψυχολόγητη σκηνή.