Δικαιολογημένα απών ο Καμμένος στο αυριανό υπουργικό συμβούλιο – Γιατί θα απουσιάσει

advertisement

Απόντος του Πάνου Καμμένου θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μετά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό.

Ο κ. Καμμένος έκανε γνωστούς τους λόγους της απουσίας του μέσω Twitter, με σκοπό, όπως είπε, να προλάβει σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καμμένος έγραψε: «Για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιήσει αύριο (19/12) και μεθαύριο (20/12) περιοδεία σε ακριτικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου, για την ανταλλαγή ευχών με τα στελέχη που υπηρετούν εκεί.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη, θα επισκεφθεί μονάδες στα νησιά Στρογγύλη, Ρω, Μεγίστη, Λέρο, Φαρμακονήσι και Λειψούς.