Τζανακόπουλος: Η πολιτική διαφωνία δεν θα συνδεθεί ποτέ με την επιλογή της βίας

Ανακοίνωση για την έκρηξη στον ΣΚΑΪ με την οποία, όμως, απαντά και σε όσους υπενθυμίζουν τη στοχοποίηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ από την κυβέρνηση με αφορμή την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας εξέδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού καταδικάζει την «τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και της εφημερίδας Καθημερινή» προσθέτει ότι «η πολιτική διαφωνία δεν πρόκειται ποτέ να συνδεθεί στη συνείδηση των πολιτών με την επιλογή της βίας. Αυτού του είδους οι συμψηφισμοί, όμως, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στη Δημοκρατία».

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου έχει ως εξής:

Η καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ και της εφημερίδας Καθημερινή είναι αυτονόητη και απερίφραστη. Τέτοιες ενέργειες έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν. Ενισχύουν το μέτωπο της Δημοκρατίας και τα αντανακλαστικά των πολιτών απέναντι σε κάθε επιχείρηση εκφοβισμού και αποπροσανατολισμού.

Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους του σταθμού και της εφημερίδας, ενώ ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η επίθεση αυτή είναι επίθεση στην ίδια την Δημοκρατία.

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν κινητοποιηθεί άμεσα με πρωταρχικό στόχο τον εντοπισμό των δραστών και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη.

Η αποφασιστική αυτή στάση της κυβέρνησης, η συμπαράσταση στους εργαζόμενους και η απερίφραστη καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας δεν πρόκειται να επηρεαστούν από τις προσπάθειες, αυτή να συνδεθεί με την πολιτική αντιπαράθεση.

Η πολιτική διαφωνία δεν πρόκειται ποτέ να συνδεθεί στη συνείδηση των πολιτών με την επιλογή της βίας. Αυτού του είδους οι συμψηφισμοί, όμως, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στη Δημοκρατία.