Αυτό το φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον μπορείς να το βρεις με 40 ευρώ σε κατάστημα της γειτονιάς σου [εικόνες]

Μπορεί τα βρετανικά ΜΜΕ να ασχολούνται πλέον περισσότερο με τα ντυσίματα της Μέγκαν Μαρκλ, αλλά γνωστά brands φαίνεται πως «ψηφίζουν» ακόμη Κέιτ Μίντλετον.

Κι αυτό γιατί το φόρεμα που είχε φορέσει η Δούκισσα του Κέμπριτζ το 2015 σε εμφάνισή της μετά από την δίμηνη απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της γέννησης της πριγκίπισσας Charlotte, μπορείς να το βρεις στα Mango.

Κι όμως αυτό το φόρεμα της Μίντλετον από το 2015 μπορείς να το βρεις σε πολύ γνωστό κατάστημα. Κι όμως αυτό το φόρεμα της Μίντλετον από το 2015 μπορείς να το βρεις σε πολύ γνωστό κατάστημα.

Βέβαια το φόρεμα που είχε φορέσει τότε η Κείτ Μίντλετον στο Anna Freud Center ήταν του διάσημου σχεδιαστή Ralph Lauren, αλλά το γνωστό σε όλους μας brand επέλεξε να βγάλει και ένα δικό του, ολόιδιο.

Το φόρεμα που είχε φορέσει το 2015 ήταν δια χειρός Ralph Lauren και κόστιζε 1.000 λίρες. Το φόρεμα που είχε φορέσει το 2015 ήταν δια χειρός Ralph Lauren και κόστιζε 1.000 λίρες.

Ετσι όσες δεν μπορούσαν να δώσουν 1.000 λίρες για να αποκτήσουν ακριβώς το ίδιο φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον, τώρα μπορούν να κάνουν ένα παρόμοιο δικό τους με μόνο 40 ευρώ.