Συμπλοκή στο κέντρο της Λαμίας – Μαχαίρωσαν 33χρονο στο κεφάλι

Συμπλοκή τεσσάρων ανδρών το πρωί στη Λαμία, σε ταχυφαγείο της πόλης. Δύο άτομα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τις αστυνομικές αρχές στο παρελθόν, συνεπλάκησαν με άλλα δύο άτομα την ώρα που οι τελευταίοι βρίσκονταν εντός του ταχυφαγείου και έτρωγαν χωρίς να δώσουν κάποια αφορμή όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το δίδυμο που προκάλεσε το επεισόδιο ζήτησε τον λόγο από τους άλλους δύο άνδρες γιατί γελούσαν, και η τετράδα πιάστηκε στα χέρια.

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου, ένας άνδρας έβγαλε ένα μαχαίρι και κάρφωσε τον 33χρονο της άλλης παρέας ευτυχώς ξώφαλτσα στο κεφάλι του.

Επικράτησε πανικός ενώ στο σημείο έφτασαν άμεσα το ΕΚΑΒ αλλά και η αστυνομία η οποία συνέλαβε τα δύο άτομα τα οποία προκάλεσαν το επεισόδιο οδηγώντας τους στο αστυνομικό Μέγαρο.

Ο 33χρονος που μαχαιρώθηκε μεταφέρθηκε άμεσα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως παρότι δέχθηκε το χτύπημα στο κεφάλι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Ο 30χρονος που ήταν μαζί του δεν χρειάστηκε νοσηλεία.

Πηγή: lamianow.gr