ΠΑΤΡΑ: Τρεις συλλήψεις από τη Αστυνομία για φοροδιαφυγή – Ένας 17χρονος και ένας ηλικιωμένος μεταξύ των δραστών!

advertisement

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 66χρονος , διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης -6- μηνών, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

**Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β’
Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 17χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (189) πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών και (350) γραμμάρια λαθραίου καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

**Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας ηλικίας 33 ετών, διότι αποπειράθηκε να παραβιάσει σταθμευμένο αυτοκίνητο 51χρονου

Από την προανάκριση που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι ο δράστης, λίγη ώρα νωρίτερα, είχε αφαιρέσει από 19χρονη την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ. Επισημαίνεται ότι η κλεμμένη τσάντα και το χρηματικό ποσό βρέθηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στην παθούσα.