ΠΑΤΡΑ: Αύριο, η εσπερίδα για τα 20 χρόνια της Σχολής Θετικών επιστημών & τεχνολογίας του ΕΑΠ

Εσπερίδα διοργανώνεται από την Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του ΕΑΠ – Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με θέμα: «ΣΘΕΤ ΕΑΠ: Είκοσι Χρόνια προσφοράς στην Εκπαίδευση και στην Έρευνα στις Θετικές Επιστήμες και στην Τεχνολογία».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 το απόγευμα στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στο Ρίο.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΠ Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης και θα παρουσιασθεί το διαχρονικό Ακαδημαϊκό έργο της Σχολής από τον Κοσμήτορα Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

Επίσης θα μιλήσουν μετά από σχετική πρόσκληση, ο Καθηγητής Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με θέμα «Η παρουσία των φαρμακευτικών ενώσεων στο περιβάλλον: Επίπεδα συγκεντρώσεων και Επιπτώσεις» και ο Ομότιμος Καθηγητής Θανάσης Κ. Τσακαλίδης,Τμήμα Μηχανικών H/Y και Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Πατρών, ο οποίος θα κάνει ομιλία με τίτλο «Από την Κοινωνία του Μόχθου στην Κοινωνία της Σοφίας (1900 – 2030)».

Θα ακολουθήσει (ανοικτή συζήτηση με αποφοίτους της ΣΘΕΤ) με τίτλο: Προσμονές και εμπειρίες από τις σπουδές στη ΣΘΕΤ και στο ΕΑΠ.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν τα μέλη ΔΕΠ της ΣΘΕΤ Φ. Καριώτου, Δ. Καλλέ, Κ. Μπουρίκα.