ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ: Σήμερα, ο δήμος, ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο – Στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου

advertisement

Ο Πολιτιστικός Τομέας του Δήμου Δυτικής Αχαΐας σήμερα στις 18:00 μ.μ. στην Πλατεία Παπαγιαννοπούλου θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Διάφορες δράσεις θα πλαισιώνουν το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που είναι πλέον θεσμός.

Θα συμμετέχουν τα παιδιά του ΚΔΑΠ Δύμης ντυμένα αγιοβασιλίτσες και καλικάντζαροι με ένα δρώμενο που έχει τίτλο «Η αξία της συγχώρεσης», θα ψαλούν κάλαντα και διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου «Πάλεια» υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Σταματίου Λέκκα.

Επίσης θα συμμετέχει με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και η χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου «Αλυκών».

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πάλεια» θα εκθέσει και ένα μπαζάρ με κατασκευές και ημερολόγια που έχουν κατασκευαστεί με πολύ μεράκι από την Πρόεδρο το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου.

Ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει στο Αγιοβασιλόσπιτό του τα παιδιά να φωτογραφηθούν μαζί του και να γράψουν γράμματα με τις επιθυμίες τους.

Το άναμμα του δέντρου σηματοδοτεί το φως που πρέπει να πλημμυρίσει τις καρδιές όλων μας και να τις γεμίσει με αγάπη αλληλεγγύη και μια γλυκιά προσδοκία για τον ερχομό ενός καινούργιου χρόνου που θα φέρει σε όλους όλα όσα τους στέρησε ο προηγούμενος. Ένας χρόνος που θα αποδώσει δικαιοσύνη σε όσα άδικα συνέβησαν και θα φέρει Ειρήνη και Ευημερία σε όλους τους λαούς του κόσμου», η ανακοίνωση του τομέα.