Χρυσοβελώνη: Δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας με το κόμμα του Λεβέντη

«Υπάρχουν καθημερινά θέσεις των κομμάτων που αλλάζουν. Δεν έχω καταλάβει ακόμα πια είναι η θέση της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών»

 

Σενάριο συνεργασίας Καμμένου και Λεβέντη φέρνει ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό
«Δεν σταματάμε την συγκυβέρνηση στη παρούσα φάση, γιατί η κεβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διανύει το πιο παραγωγικό της κομμάτι. Η θητεία της κυβέρνησης πρέπει να ολοκληρωθεί» τόνισε η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη μιλώντας στην τηλεόραση του Open.

Η υφυπουργός Εσωτερικών ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά τη θέση των ΑΝΕΛ, λέγοντας ότι «η στάση του κόμματος μας είναι κρυστάλλινη. Οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, οι υπουργοί θα φύγουν από την θέση τους και θα πέσει η κυβέρνηση»

Όσον αφορά τα περί απομάκρυνσης του Τέρενς Κουΐκ, η κ. Χρυσοβελώνη σχολίασε: «Ο Κουΐκ ανήκει στους ΑΝΕΛ. Δεν έχει γίνει καμία διαδικασία αποπομπής από το κόμμα. Εξεπλάγη από τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του κόμματος μας».

Για τα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί συνεργασίας ΑΝΕΛ με την Ένωση Κεντρώων, η κ. Χρυσοβελώνη είπε «δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη».

Για το αν θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή η υφυπουργός Εσωτερικών τόνισε: «Υπάρχουν καθημερινά θέσεις των κομμάτων που αλλάζουν. Δεν έχω καταλάβει ακόμα πια είναι η θέση της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών»