Παππάς για υπόθεση Πετσίτη: Δεν έχω αρνηθεί ότι τον γνωρίζω, υπήρξε συνεργασία σε εθελοντική βάση

Θέση για τη σχέση του με τον Μανώλη Πετσίτη πήρε ο Νίκος Παππάς μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί για την υπόθεση αυτή.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε ότι «δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον κ. Πετσίτη. Υπήρξε συνεργασία, σε εθελοντική βάση και κατόπιν απομακρύνθηκε και εργάστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες μάλιστα συγκρούστηκαν με την κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον κ. Παππά με τον Μανώλη Πετσίτη είχαν χαθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάποια στιγμή βοήθησε στην προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ και μετά ασχολήθηκε με τον ιδιωτικό τομέα.

«Δεν κατανοώ γιατί συζητιέται αυτό το θέμα. Εντυπωσιάζομαι που γίνεται συζήτηση γι΄αυτό το θέμα. Έχουμε έναν ιδιώτη που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία δεν είναι αρμοδιότητα κανενός στελέχους της κυβέρνησης» συνέχισε ο κ. Παππάς προσθέτοντας ότι κάποιοι πιάνονται από υποθέσεις που δεν αφορούν διαχείριση δημόσιου χρήματος. «Αυτά έρχονται και παρέρχονται και δεν επηρεάζουν τις πολιτικές τάσεις. Επειδή η Νέα Δημοκρατία πνίγεται σε Novartis και ΚΕΕΛΠΝΟ , προσπαθεί να κατασκευάσει κάτι για να ισοφαρίσει την κατάσταση».

Το όνομά του Μανώλη Πετσίτη ήταν στο χαρτί με τις προβλέψεις συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα για το εκλογικό αποτέλεσμα το 2015. Πανηγύρισε στην αγκαλιά του Αλέκου Φλαμπουράρη τη δεύτερη νίκη του Σεπτεμβρίου, δίπλα ακριβώς από τον πρωθυπουργό. Φωτογραφήθηκε στο σημείο όπου κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος της κυβέρνησης, μπροστά από το τζάκι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Κιτσάκος δήλωσε ότι τον έβλεπε στα υπόγεια του Μαξίμου και ότι τον δέχονταν στο γραφείο του στη ΔΕΠΑ ως εκπρόσωπο των υπηρεσιών του Μαξίμου. Απο σερβιτόρος σε πιτσαρία στη Συγγρού βρέθηκε συνεργάτης επιχειρηματιών που έχουν συναλλαγές με το κράτος. Και εκπρόσωπός τους σε δουλειές με Κύπριους δικηγόρους.

Ο Μανώλης Πετσίτης έκανε μεγάλη ζωή και δεν το έκρυβε. Μέχρι πρόσφατα κεραυνοβολούσε στα social media τους επικριτές της κυβέρνησης.

Η ουσία είναι ότι υπουργοί και κυβερνητικοί βουλευτές βιώνουν το μαρτύριο της σταγόνας, καθώς κάθε μέρα που περνά βλέπει το φως της δημοσιότητας και μία νέα αποκάλυψη.

Τελευταία ήταν η εμπλοκή του στην υπόθεση αξιοποίησης των Προσφυγικών Κατοικιών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας! Στο πλαίσιο αυτό, η αντιπολίτευση κλιμακώνει τις πιέσεις της στην κυβέρνηση να δώσει απαντήσεις. Με το ενδεχόμενο νέων αποκαλύψεων ανοιχτό το επόμενο ορόσημο είναι η συζήτηση στη Βουλή στις 21 Δεκεμβρίου, οπότε και θα απαντηθεί η ερώτηση που έχουν καταθέσει 21 βουλευτές της ΝΔ.