Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είμαι καλή επαγγελματίας

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήρθε για να μείνει και έχει γίνει περιζήτητη καθώς τον τελευταίο καιρό έχει παραχωρήσει πολλές συνεντεύξεις. Μια από τις πιο πρόσφατες είναι αυτή στο περιοδικό Omikron όπου μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί κάποιες φορές είναι σκληρή με τα κορίτσια του GNTM ενώ αναφέρθηκε ακόμα και στην «κόντρα» της με τη Βίκυ Καγιά.

Κάνοντας αυτοκριτική, συμπέρανες ποτέ ότι υπήρξες περισσότερο σκληρή με κάποια κοπέλα που ήρθε στο παιχνίδι αυτό;
Σαφώς και υπήρξα πιο σκληρή, ίσως και λίγο άδικη από όσο θα έπρεπε. Όπως επίσης, υπήρξα περισσότερο επιεικής και μαλθακή σε κάποιες κριτικές μου. Γενικά, όμως, είμαι πολύ σκληρή με τον εαυτό μου. Είμαι καλή επαγγελματίας και προσπαθώ να εξηγήσω στα κορίτσια που, είτε έρχονται με εριστική συμπεριφορά, είτε έχουν λάθος εκτίμηση για τον χώρο, ότι έξω τα πράγματα είναι πολύ σκληρά. Θα βγουν από το παιχνίδι και θα απογοητευτούν πολύ! Εγώ δυσκολεύτηκα, απογοητεύτηκα, πέρασα άσχημα, «έπεσα» ψυχολογικά κι έχω την ευκαιρία να προστατεύσω κάποια κορίτσια. Κι αυτό κάνω. Ο χώρος μας είναι πολύ σκληρός! Αντιλαμβάνομαι ότι βγαίνω σκληρή προς τα έξω, όμως η πρόθεσή μου είναι καλή.

https://www.instagram.com/p/BrPlJaMlrdn/

 

Σχολιάστηκε πάντως πολύ η φράση που είχες πει στη Βίκυ Καγιά, ότι «εσύ είσαι άλλη δεκαετία κι εγώ άλλη». Πολλοί το θεώρησαν αγένεια εκ μέρους σου. Τι απαντάς;
Θα σου πω τι έγινε. Δεν είπα κάτι λάθος και η Βίκυ δεν παρεξηγήθηκε, διότι είχα δίκιο. Η Βίκυ είναι μεγαλύτερη, έχει περισσότερη εμπειρία, έζησε κάποια πράγματα πριν από εμένα. Πού είναι το κακό και η προσβολή; Κι εγώ δεν ξέρω κάποια πράγματα που γινόντουσαν τότε, αλλά γνωρίζω το τι συμβαίνει στο modelling τώρα. Είμαστε τέσσερις άνθρωποι πολύ διαφορετικοί στην επιτροπή και πολλές φορές, διαφωνούμε. Αν ήταν μόνο ένας, δεν θα υπήρχε καμία διαφωνία.

Πολλές κριτικές, ακόμα και σχόλια του κόσμου στα social media, λένε πως φέρεσαι λες και τα ξέρεις όλα κι έχεις άποψη για τα πάντα. Βλέποντας το παιχνίδι, το πιστεύεις αυτό για σένα;
Κοίτα, όταν λέω σε μία κοπέλα «α, κάνεις κι εσύ το τάδε άθλημα! Το έχω κάνει κι εγώ», δεν το λέω για να το απαξιώσω, αλλά για να σπάσει ο πάγος και να ανοίξω μία συζήτηση. Να έρθουμε πιο κοντά και να νιώσουμε οικεία. Σαφώς και δεν τα ξέρω όλα, ούτε συμπεριφέρομαι έτσι. Δεν πιστεύω ότι με παρεξηγεί ο κόσμος, αλλά και κάποιοι να με παρεξηγούν, δεν με πειράζει. Αλήθεια όμως! Μπορεί να φαίνομαι και εγωκεντρική, κάποιες φορές, αλλά ο κόσμος δεν με γνωρίζει καθόλου και οι περισσότεροι άνθρωποι κρίνουν με βάση τα φαινόμενα. Ε, λοιπόν, κάποιες φορές τα φαινόμενα απατούν.