(ΗΧΗΤΙΚΟ)-ΠΑΤΡΑ: Επίθεση Κορδά στη ΔΕΗ για το χριστουγεννιάτικο στολισμό – Αιχμηρή απάντηση Κ. Χριστόπουλου

Στον Skai Patras 89,4 και στην εκπομπή “Πολιτική Γυμναστική” με τον Νίκο Ξανάλατο μίλησε ο Χρήστος Κορδάς, Αντιδήμαρχος Πατρέων, για τον ανύπαρκτο χριστουγεννιάτικο στολισμό στις συνοικίες της πόλης.

Εκτός από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, οι συνοικίες παραμένουν χωρίς χριστουγεννιάτικο διάκοσμο, γεγονός που ξεσηκώνει τις αντιδράσεις των πολιτών. Ο κ.Χριστόπουλος δήλωσε ότι η ΔΕΗ απαγορεύει οτιδήποτε δεν είναι πιστοποιημένο από την ίδια. Η ΔΕΗ έχει προχωρήσει σε εκατοντάδες αφαιρέσεις φωτιστικών, βυθίζοντας τους δρόμους στο σκοτάδι, για λόγους ασφαλείας του δικτύου της. Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Πατρέων,ο δήμος θέλει να πληρώσει για να νομιμοποιήσει τον “αυθαίρετο” φωτισμό, όμως η ΔΕΗ προχωρά στη διαδικασία διακοπής του ρεύματος.

Ο Κώστας Χριστόπουλος, επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης, προς απάντηση στις δηλώσεις του κ.Κορδά, είπε ότι ο δεν υπήρχε προγραμματισμός από την πλευρά του δήμου, καθώς υπήρχε το χρονικό περιθώριο. “Ο δήμος δεν εκμεταλλεύτηκε τα κονδύλια που είχαν εγγραφεί στον προϋπολογισμό για τον ηλεκτροφωτισμό και την επέκτασή του από το 2016” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστόπουλος.