Εικόνες σοκ- από drone αποκαλύπτουν το μέγεθος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στην Άγκυρα [εικόνες & βίντεο]

Το μέθεθος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στην Τουρκία αποκαλύπτουν οι εικόνες που τράβηξε drone στην Άγκυρα.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το RT δείχνει μια πεζογέφυρα να έχει καταπλακώσει ένα από τα βαγόνια του εκτροχιασμένου τρένου και διασώστες να ψάχνουν μέσα στις άμορφες μάζες μετάλλων για τυχόν επιζώντες.

 

 

 

 

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι -μεταξύ των οποίων κι ο μηχανοδηγός – σκοτώθηκαν και 47 τραυματίστηκαν στο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας τα χαράματα στην τουρκική πρωτεύουσα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους από το σημείο της τραγωδίας ο κυβερνήτης της Άγκυρας Βασίπ Σαχίν διευκρίνισε ότι η αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας, που είχε αναχωρήσει με προορισμό την κεντρική επαρχία του Ικονίου, έπεσε πάνω σε μηχανοκίνητο βαγονέτο ελέγχου των σιδηροτροχιών, το οποίο εκείνη την ώρα πραγματοποιούσε επισκευές στις γραμμές.

Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί (Φωτογραφία: ΑΡ)Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί (Φωτογραφία: ΑΡ)

Πηγή: Εικόνες σοκ- από drone αποκαλύπτουν το μέγεθος της σιδηροδρομικής τραγωδίας στην Άγκυρα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr