«Λόγω Τιμής»: Το «ναι» στον ΣΚΑΪ και οι προϋποθέσεις

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου μίλησε στο Reader.gr για την επικείμενη συμφωνία και την επιστροφή της σειράς.

Η είδηση της επιστροφής της σειράς «Λόγω Τιμής», το περασμένο καλοκαίρι, πυροδότησε θύελλα δημοσιευμάτων που αφορούσαν στο κανάλι που θα προβάλλει τα νέα επεισόδια. Φήμες ήθελαν το σίριαλ να ξαναχτυπά μέσα από τη συχνότητα του Alpha, άλλες μέσα από το Open. Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, όμως, φρόντισε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό το τι μέλλει γενέσθαι… μέχρι και πριν από λίγες ώρες.

Δημοσίευμα, που έκανε το γύρο του διαδικτύου, ανέφερε ότι η αγαπημένη και άκρως επιτυχημένη σειρά των 90’s θα επιστρέψει στον Σκάι. Η σεναριογράφος, μιλώντας στο Reader.gr, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ κοντά στη συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου, διευκρινίζοντας βέβαια ότι δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές.

Ο δεύτερος κύκλος των επεισοδίων έχει ξεκινήσει να γράφεται, το teaser κυκλοφορεί εδώ και καιρό και το μόνο που απομένει είναι να ξεκινήσουν τα πολυπόθητα γυρίσματα, προκειμένου να βγει η σειρά στον αέρα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της Μιρέλλας Παπαοικονόμου όσο και των πρωταγωνιστών, Άλκη Κούρκουλου, Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Βίκυς Βολιώτη, Γιώργου Πυρπασόπουλου, Χριστίνας Αλεξανιάν, Δημήτρη Αλεξανδρή, Αγγελικής Δημητρακοπούλου, είναι όλα να γίνουν με το σωστό τρόπο, στοχεύοντας σε ένα αποτέλεσμα που θα θυμίζει τις χρυσές εποχές της μικρής οθόνης.

Είναι ένας βασικός λόγος, άλλωστε, για τον οποίο η δημιουργός της σειράς -παρά το γεγονός ότι μιλούσε με αρκετούς σταθμούς- άργησε να καταλήξει και να πει το μεγάλο «ναι». Ήθελε να είναι βέβαιη ότι τα στελέχη του «τυχερού» καναλιού θα έβαζαν το «χέρι στην τσέπη» για να γίνουν όλα όπως πρέπει.

Όσον αφορά στο τι θα δει το κοινό στο νέο κύκλο; Η ίδια έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη: «Τους επτά φίλους και συμμαθητές από την Πάτρα, πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής σειράς “Λόγω Τιμής” που παίχτηκε στο Mega Channel το 1997 με μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία, ξαναβρίσκουμε 20 χρόνια μετά, στο σήμερα. Κάποιοι έχουν μια επιτυχημένη καριέρα, κάποιοι άλλοι έχουν πληγεί από την κρίση της εποχής, άλλοι έχουν δημιουργήσει οικογένεια και παιδιά κι άλλοι έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα. Παρακολουθούμε τις ζωές τους, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά τους προβλήματα στην σημερινή ελληνική πραγματικότητα με έμφαση στην μεταξύ τους άρρηκτη φιλία».