Κωνσταντοπούλου: Τσίπρας και Παππάς λειτουργούν σαν μαφία

Για υπόθεση που «αναδεικνύει άρωμα διαπλοκής» έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα για τον Μανώλη Πετσίτη.

«Αν θέλουμε να μιλάμε για στοιχειώδη διάφάνεια θα πρέπει να ελεγχθεί η υπόθεση και θα πρέπει ο Αλέξης Τσίπρας να πει ποιος είναι ο κ. Πετσίτης» είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας σημειώνοντας ότι «ο Πετσίτης δεν είναι στο περιθώριο αλλά είναι στο κέντρο των διαδικασιών».

Για το επίμαχο πρόσωπο η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι «ήταν ένας μονιμος συνοδός στις μετακινήσεις του Παππά την περίοδο που ήταν διεθυνητής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση» προσθέτοντας λίγο αργότερα ότι «του κρατούσε την τσάντα στα ραντεβού του».

«Το πρόσωπο είναι χωρίς προσόντα και είναι επιλογή του Παππά και αυτό είναι αηδηαστικό γιατί την ώρα που πολλοί αναζητούν ένα μεροκάματο υπάρχει μια παρέα η οποία επωφελούμενης της εξουσίας έπιασε την καλή και εκμεταλλευτηκε την εξουσία εις βάρος του δημοσίου και τους ελληνικού λαού. Όπως το γεγονός ότι είναι σύμβουλος στρατηγικής ο Καρανίκας χωρίς προσόν έτσι και αυτό αναδεικνύει την φαυλοκρατία και την παρεοκρατία» συνέχισε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

«Είναι ένας ωφελημένος η οικονομική και κοινωνική εκτίναξη του οποίου δείχνει το ποιον της κυβέρνησης. Για ένα πράγμα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Τσίπρα και τον Παππά γιατι μας έδειξαν ποιος είναι ο απόπατος» πρόσθεσε στη συνέντευξή της στο ΣΚΑΪ.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας μας έδειξε τον απόπατο με την υπόθεση Πετσίτη

Θυμήθηκε, δε, μια συνομλία που είχε με τον Νίκο Παππά όταν του είχε πει ότι «η μαφία σε σέβεται όταν έχεις δικούς σου κανόνες και τους τηρείς, όταν όμως το παίζεις μαφία χωρίς κανόνες θα έχεις κακό τέλος».

«Ο κ. Παππας και ο κ. Τσίπρας λειτουργούν ως μαφία και μοιράζουν ψίχουλα στον κόσμο ως γκάνγκστερ» συνέχισε στο ίδιο μήκος κύμματος χαρακτηρίζοντας «κοροϊδία» τη διαδικασία άρσης της περικοπής των συντάξεων «γιατί συνεχίζονται άλλα αδυσώπητα μέτρα».

Κληθείσα τέλος να σχολίασει τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή ότι η κυβέρνηση έδωσε το Σκοπιανό και πήρε τις συντάξεις η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «ότι ο Τσίπρας συναλλάσεται και ότι οι Πρέσπες είναι εντολή των Αμερικανών είναι γεγονός» συμπληρώνοντας ότι «θεωρώ πιθανό να εξαγοραστεί η ψήφος βουλευτών».