«Grace & Glorie»: Οσα ενώνουν μία 90χρονη αγρότισσα με μία 40χρονη Νεοϋορκέζα

Απρόβλεπτη, γεμάτη θέληση για ζωή και πάντα δραστήρια, η 90χρονη Γκρέις περνάει τον καιρό της στην άκρη ενός μεγάλου κτήματος στα όρη της Βιρτζίνια, ακούγοντας εκκλησιαστικούς ύμνους και κάντρι μουσική.

Η Γκρέις βρίσκει πάντα κάτι να κάνει μέσα στην ημέρα, παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας της.

Η διάσημη βραβευμένη ντραμεντί «GRACE & GLORIE» του Tom Ziegler, μια δυνατή ιστορία αγάπης, ένας ύμνος στη δύναμη της φιλίας, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η παράσταση ανεβαίνει σε μετάφραση Μαργαρίτας Δαλαμάγκα Καλογήρου και σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά, με τις Αλεξάνδρα Παντελάκη και Δώρα Χρυσικού στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μια δυνατή ιστορία αγάπης και συμφιλίωσης, με δυνατές δόσεις χιούμορ και συγκίνησηςΜια δυνατή ιστορία αγάπης και συμφιλίωσης, με δυνατές δόσεις χιούμορ και συγκίνησης

Όταν στη μέση του πουθενά, εμφανίζεται η 40χρονη Νεοϋορκέζα Γκλόρια, πτυχιούχος του Χάρβαρντ, πρώην διευθυντικό στέλεχος μεγάλης εταιρίας, που παράτησε τα πάντα σε μια προσπάθεια να σώσει τον γάμο της μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι θα αλληλοσυμπληρωθούν μέσα από μια δυνατή ιστορία αγάπης και συμφιλίωσης, με δυνατές δόσεις χιούμορ και συγκίνησης, όπου οι προβλέψεις όλων θα μείνουν απλώς προβλέψεις.

Αλεξάνδρα Παντελάκη, Δώρα ΧρυσικούΑλεξάνδρα Παντελάκη, Δώρα Χρυσικού

ΘΕΑΤΡΟ ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ / Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια, 104 31 Αθήνα, Τηλ: 210 5242211 & 13

Σάββατο 21:00 7 Κυριακή 19:00