AXΑΪΑ: Κατασκευή Ιστοσελίδας για τη Σελιάνα – Από τον Πολιτιστικό Συλλόγο Σελιανιτίκων

Ο Πολιτιστικός Συλλόγος Σελιανιτίκων «Ήλιος», στην προσπάθειά του να αναδείξει την μοναδική ομορφιά της Σελιάνας και να προβάλει παράλληλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής προχώρησε στην κατασκευή ιστοσελίδας, η οποία πλέον από τις 5 Δεκεμβρίου έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Ρόζος αναφέρει σχετικά: “Ως σύλλογος ποτέ δεν ήταν στις επιδιώξεις μας να πραγματοποιούμε περιστασιακές, κοινότυπες εκδηλώσεις αλλά προσπαθούμε διαρκώς να παράγουμε κοινωφελείς δραστηριότητες που θα προσδώσουν ουσιαστικό αντίκρισμα στην τοπική κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο της Σελιάνας, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη δημιουργία μιας σύγχρονης, διαδραστικής ιστοσελίδας, προκειμένου για την τουριστική προβολή της Σελιάνας και των όμορων περιοχών”.

Η δημιουργία του web site seliana.eu χρηματοδοτήθηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σελιανιτίκων «Ήλιος», ενώ για την μετέπειτα ανάπτυξή του θα αναζητηθούν οικονομικοί πόροι από ιδιωτικές ή και δημόσιες χορηγίες. Με την οριστική παράδοση του έργου, που χρονολογείται μέσα στο επόμενο έτος, τη συντήρηση και τη λειτουργία του θα επιμελούνται αποκλειστικά τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Σελιάνας “Η Φελλόη”. Για την επίσημη παρουσίαση του έργου προγραμματίζεται να γίνει δημόσια εκδήλωση στα Σελιανίτικα, που θα οργανώσουν από κοινού οι δυο σύλλογοι.