Σγουρός: Ο Πατούλης κατέβηκε στην Περιφέρεια χωρίς να τη γνωρίζει, όταν του έκλεισαν την πόρτα για τον δήμο

advertisement

Αν είχαν εφαρμοστεί όσα είχαμε προγραμματίσει στην Περιφέρεια, θα είχε λυθεί δια παντός το πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Αττική, υποστήριξε σε συνέντευξή του στον REAL FM ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

Σήμερα, όπως είπε, το 70% των απορριμμάτων θα ανακυκλωνόταν, αντί για το μόλις 15% αυτή τη στιγμή. ‘Εκανε, επίσης, αναφορά στη θετική οικονομική κατάσταση της Περιφέρειας κατά τη θητεία του και εξέφρασε αμφιβολίες για τη δυνατότητα της επικοινωνίας με το κοινό που θα έχουν οι χιλιάδες (150.000) υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις επερχόμενες εκλογές «αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια, και είναι τετραπλές».

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του κ. Πατούλη για τον οποίον ρωτήθηκε, είπε ότι ενώ «διατείνεται ότι πρεσβεύει το νέο που θα αλλάξει δήθεν την Αττική, την ίδια στιγμή ο ίδιος ξέρει ότι είναι πιο παλιός και από τους παλιούς. Είναι από το 2006 δήμαρχος στο Μαρούσι, χωρίς να έχει να επιδείξει τίποτα ιδιαίτερο. Και ενώ ήταν για να κατέβει δήμαρχος στην Αθήνα, όταν του έκλεισαν την πόρτα από το κόμμα του, αποφάσισε να κατέβει περιφερειάρχης χωρίς να γνωρίζει την Περιφέρεια. ‘Αλλο δήμαρχος στο Μαρούσι και άλλο περιφερειάρχης στην Περιφέρεια των 66 δήμων και των πέντε εκατομμυρίων πολιτών».

Για την κ. Δούρου είπε ότι «μπήκε στην Περιφέρεια με ιδεοληψίες και κατάργησε τον περιφερειακό σχεδιασμό» για τον οποίο, όπως ανέφερε ο κ. Σγουρός, άσκησε «πολύ σκληρή κριτική μέσα στο περιφερειακά συμβούλια και με αποκαλούσε κινδυνολόγο».