Πατούλης: «Oι πολίτες ζητούν μια Νέα Αρχή για την Αττική»

«Ο διάλογος με τους άλλους υποψηφίους στις Περιφερειακές Εκλογές του 2019, θα γίνει αποκλειστικά με ατζέντα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του Λεκανοπεδίου , καθώς και σε επίπεδο προγραμματικών θέσεων» επεσήμανε σε δήλωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Στη δήλωσή του επεσήμανε επίσης ότι στην απόφασή του να είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής, μετά από τριάντα χρόνια επιστημονικής προσφοράς, είκοσι χρόνια στην αυτοδιοίκηση, δώδεκα χρόνια πετυχημένης θητείας στο Δήμο Αμαρουσίου και τέσσερα χρόνια στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, έπαιξε καθοριστικό ρόλο η ένταση των προβλημάτων που κληρονόμησε στην καθημερινότητα των κατοίκων της Αττικής, τόσο ο κ. Σγουρός, όσο και η κα Δούρου.

«Είναι πολλά είκοσι χρόνια για να παραμένει ακόμη η Αττική χωρίς αντιπλημμυρική θωράκιση, χωρίς σχέδιο διαχείρισης των απορριμμάτων της, με Δήμους εκτός σχεδίου πόλης και χωρίς στοιχειώδεις υποδομές, αν και σπαταλήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ χωρίς αποτέλεσμα» σημείωσε με έμφαση ο Γιώργος Πατούλης.