ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Πολύ καλή εμφάνιση, αλλά με ισοπαλία

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, η Παναχαϊκή έμεινε για ακόμη φορά στο 1-1, αυτή την φορά με τον Απόλλωνα Πόντου. Μια Παναχαϊκή που έπαιξε το καλύτερο της παιχνίδι για φέτος, όμως είδε τον νόμο του ποδοσφαίρου να ισχύει ακόμη μια φορά, δηλαδή όταν χάνεις ευκαιρίες δέχεσαι γκολ. Παρόλα αυτά αυτό που όλοι είδαν σήμερα, είναι ότι οι «κοκκινόμαυροι» «πάλεψαν» μέχρι τέλους για την νίκη.

Μια τελείως διαφορετική Παναχαϊκή, «βγήκε» σήμερα στο γήπεδο, και αυτό γιατί έκανε το καλύτερο πρώτο ημίχρονο για φέτος ως τώρα. Οι <<κοκκινόμαυροι>> ήταν πολύ σοβαροί από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, βγάζοντας πάθος αλλά και φάσεις κυρίως στον αγωνιστικό χώρο. Οι καλύτερες φάσεις στο πρώτο 45’ ήταν δύο για τους γηπεδούχους, με Μωραΐτη στο 28’ έπειτα από μπαλιά ‘’ ξυράφι’’ του Ντάσιου και σουτ του πρώτου που πέρασε άουτ, αλλά και στο 32’ όταν έκανε τρομερή ενέργεια ο Σταμόπουλος από αριστερά έστρωσε στον Ελευθεριάδη που σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Για τους φιλοξενούμενους η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 26’, όταν Κυβελίδης και Ολαϊταν έκαναν το 1-2 με τον τελευταίο να σουτάρει, αλλα να ‘’εισπράττει’’ ένα εκπληκτικό ‘’στοπ’’ από τον Καπούταγλη.

Με ‘’σπασμένα τα φρένα’’ μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή, δείχνοντας σε όλους ότι είναι εδώ. Δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα, και πιο συγκεκριμένα στο 61’, ο Σουντουρά με σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα οι <<κοκκινόμαυροι>> δεν άφησαν ούτε στιγμή το παιχνίδι, και άρχισαν να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες στην εστία του Θεοδωρόπουλου. Η φάση στο 69’ ήταν αυτή που ξεχώρισε,

καθώς έπειτα από σέντρα του Καρατσανάκοφ και κεφαλιά του Μωραΐτη, ο Θεοδωρόπουλος με εκπληκτική επέμβαση κράτησε το μηδέν. Κάτι όμως που δεν κατάφερε να κάνει στην φάση του γκολ, όπου στο 85’ έπειτα από ‘’ γύρισμα’’ του Ντάσιου ο Λουμπαρδέας που είχε μείνει ψηλά για την φάση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, και έγραψε το τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η πολύ καλή εμφάνιση του Καρατσανάκοφ και η επιστροφή του Μουστακόπουλου. Ενώ ακόμα και η τρομερή εμφάνιση της Παναχαϊκής σήμερα.

Η ενδεκάδα της Παναχαϊκής (Σωκράτης Οφρυδόπουλος):

Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Ντάσιος, Φουρλάνο(70’ Μπαστακός), Αργυρόπουλος( 78’ Μουστακόπουλος), Κολ, Κυνηγόπουλος (63’ Καρατσανάκοφ), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης):

Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Σπόλιαριτς, Πουρτουλίδης(46’ Δημητριάδης), Τσουμάνης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Ολαϊταν(88’ Δαλιανόπουλος)