Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 διδάσκει σε Δημοτικό Σχολείο!

Την γνωρίσαμε ως βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2017, αλλά και ως μία από τις καλύτερες χορεύτριες και δασκάλες χορού του Bollywood.

Η Άντρια Παναγιωτοπούλου όμως έχει τελειώσει το τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών, έχοντας σαν στόχο να κάνει τη δική της σταδιοδρομία στον χώρο της εκπαίδευσης, κάνοντας αυτό που έχει μάθει να αγαπά: Να διδάσκει.

Ο χορός ήταν η λατρεία της και όλα αυτά που κατάφερε και πέτυχε από μικρή ηλικία ως δασκάλα χορού, ήταν στο διάστημα που περίμενε για ξεκινήσει την καριέρα της στον χώρο της εκπαίδευσης. Πλέον αυτό έγινε.

Η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 και πριγκίπισσα του bollywood, ξεκίνησε την υπηρεσία της ως δασκάλα δημοτικού σχολείου και έτσι πλέον σταματάει τα μαθήματα στα τμήματα που είχε που είχε τις καθημερινές για να ξεκινήσει αυτά με τους μικρούς της μαθητές στον χώρο της αγωγής και της εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρει η ίδια σε ένα συγκινητικό κείμενο που ανέβασε στα social media, ανακοινώνοντας στους μαθητές της τις εξελίξεις όλα έγιναν τόσο ξαφνικά. Στο κείμενο της ευχαριστεί όλους όσους την στήριξαν αυτά τα χρόνια και της εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, ενώ με τον χορό και τα μαθήματα θα συνεχίσει συνδυαστικά και σε άλλη βάση, αφού είναι κάτι που έχει αγαπήσει και πλέον, μετά από τόσα χρόνια, κυλάει στο αίμα της.

Έγραψε συγκεκριμένα: “Δεν ξέρω αν ήμουν καλή δασκάλα. Ξέρω όμως ότι υπήρξα αληθινή και σας έδινα όσα είχα υπερβαίνοντας πολλές φορές τα όριά μου. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους όσους κάνατε έστω και ένα μάθημα μαζί μου και μοιραστήκαμε το παρκέ. Σε εσάς χρωστάω αυτό που είμαι σήμερα”.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Άντρια Παναγιωτοπούλου θα υπηρετήσει ένα σχολείο και θα μοιράσει αγάπη σε γνώσεις σε παιδιά με ειδικές ικανότητες. Καλή της επιτυχία λοιπόν στον νέο της ρόλο.