Μπακογιάννη:Τσάμπα μάγκας ο Καμμένος-“Έχτισε την καριέρα του εξαπολύοντας χυδαιότητες και συκοφαντίες εναντίον πολιτικών αντιπάλων”

«Για άλλη μια φορά ο κ. Καμμένος αποδεικνύεται τζάμπα μάγκας. Ο υπουργός που έχτισε την καριέρα του εξαπολύοντας χυδαιότητες και συκοφαντίες εναντίον πολιτικών αντιπάλων, κρύβεται για άλλη μία φορά πίσω από την ασυλία του», αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννηγια την άρση της ασυλίας του Πάνου Καμμένου.

Και συνεχίζει: «Προσέφυγα στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας αγωγή και μήνυση εναντίον του για το χυδαίο και συκοφαντικό tweet που ανέβασε κατά την επίσκεψή μου στην Τουρκία. Τώρα που η Δικαιοσύνη έστειλε την υπόθεση στη Βουλή, ο κ. Καμμένος, ο οποίος λίγες ημέρες πριν κατακεραύνωνε την αντιπολίτευση για το άρθρο 86 περί ευθύνης υπουργών, για πολλοστή φορά ως γνήσιος δειλός, ζητάει τη στήριξη και την κάλυψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και κρυπτόμενος πίσω από την ασυλία του, αρνείται να αντιμετωπίσει την ελληνική Δικαιοσύνη. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου προξενεί εντύπωση η στάση του κ. Καμμένου. Άλλωστε οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί του καταρρίπτονται ο ένας μετά τον άλλον στα δικαστήρια».

Καταλήγοντας, η κ. Μπακογιάννη σημειώνει: «Η ευθύνη περνάει πλέον στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα αντιληφθούμε όλοι αν πιστεύουν έστω και λίγο αυτά που λένε για την κάθαρση και το τέλος του ακαταδίωκτου και του ανέλεγκτου των πολιτικών προσώπων. Το σύνολο των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αναθεώρηση του Συντάγματος τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών και του νόμου περί βουλευτικής ασυλίας. Όμως, όπως φαίνεται, η υποκρισία δεν έχει τέλος. Προσωπικά, δεν έχω κρυφτεί ποτέ πίσω από την ασυλία μου. Αντίθετα, όταν ετέθη θέμα, ζήτησα από τη βουλή να μου άρει την ασυλία.

Η συμπεριφορά του κ. Καμμένου χαρακτηρίζεται από δειλία, υποκρισία, φαρισαϊσμό και ψευτομαγκιά. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συναινέσουν σε τέτοιες συμπεριφορές που οδηγούν στον εκφυλισμό του δημοκρατικού μας πολιτεύματος;

Υ.Γ Με επιστολή μου προς την αρμόδια επιτροπή, την οποία απέστειλα σήμερα, ζητώ να παραστώ στη συνεδρίασή της προκειμένου να υποστηρίξω δια ζώσης το δικαίωμα μου να μου επιτραπεί να υπερασπιστώ την τιμή και την υπόληψή μου ενώπιον των ανεξάρτητων ελληνικών δικαστηρίων από συκοφαντικές και βάναυσα υβριστικές δηλώσεις. Ελπίζω να μην μου στερηθεί το δικαίωμα αυτό».