Euroleague: «Νοσοκομείο» η Φενερμπαχτσέ πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Λίγο πριν ταξιδέψει η αποστολή της Φενερμπαχτσέ για Αθήνα, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (7/12, 21:30) για την 11η αγωνιστική της Euroleague, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έχει να αντιμετωπίσει τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν πλήξει την ομάδα του, το τελευταίο διάστημα.

Δίπλα στα ονόματα των Κώστα Σλούκα, Γιαν Βέσελι και Μελίχ Μαχμούτογλου προστέθηκαν σήμερα και αυτά των Μάρκο Γκούντουριτς, Αχμέτ Ντουβερίογλου, συμπληρώνοντας μία… πεντάδα αμφίβολων, ενόψει του δύσκολου αγώνα με τους «πράσινους».

Πριν το τζάμπολ της χθεσινής αναμέτρησης της Φενέρ με την Καρσίγιακα για το τουρκικό πρωτάθλημα, ο Ομπράντοβιτς προφύλαξε τους Σλούκα, Βέσελι και Μαχμούτογλου, προκειμένου να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Ζοτς έχασε ακόμη δύο… Ο Μάρκο Γκούντουριτς γύρισε το πόδι του και αποχώρησε υποβασταζόμενος, ενώ ο Αχμέτ Ντουβερίογλου έμεινε στο παρκέ για μόλις 03:46, καθώς και αυτός χτύπησε στο πόδι.

Οι τραυματισμοί, πάντως, δεν εμπόδισαν την Φενερμπαχτσέ να πάρει τη νίκη με 80-72, έχοντας κορυφαίους τους Νίκολα Κάλινιτς (21π.), Μπόμπι Ντίξον (18π.) και Ζοφρέ Λοβέρν (18π.).