Διαρρήκτης δρούσε από τα… 13 του στην Καβάλα

Μπορεί να έχει απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διαρρήξεις και κλοπές ένας 18χρονος –σήμερα- Έλληνας, ωστόσο ούτε οι άνδρες της Ασφάλειας Καβάλας γνώριζαν ότι ήταν… παιδάκι όταν ξεκίνησε τη δράση του!

Και σίγουρα, ύστερα από τις δυο κλοπές που εξιχνιάστηκαν τώρα χάρη στην αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν βρει οι αστυνομικοί, η έρευνα για την παράνομη δραστηριότητα του νεαρού θα πάει πολλά χρόνια πίσω. Κι αυτό, γιατί η μια διάρρηξη είχε γίνει στις 21 Ιουλίου του 2013, όταν ήταν μόλις 13 χρόνων! Η δεύτερη είχε γίνει στις 4 Μαρτίου του 2017 και από το εσωτερικό δύο σπιτιών στην πόλη της Καβάλας ο δράστης είχε αρπάξει συνολικά 500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα.

Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πόσες ακόμη διαρρήξεις είχε διαπράξει στο διάστημα που μεσολάβησε. Σε βάρος του 18χρονου, που από τότε συνελήφθη αρκετές φορές αλλά τώρα δεν υπήρχε αυτόφωρο, σχηματίστηκε άλλη μια δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας