ΠΑΤΡΑ: Τελευταία παράσταση, σήμερα, για το έργο «Ω τι κουτοί, κουτοί!…» – Από το Ερασιτεχνικό Σχήμα «Ρεφενέ»

Το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση οκτώ «δείπνων» στον φιλόξενο χώρο του «Πάνθεον» επί της οδού Γουνάρεως. Προσκεκλημένοι οι θεατρόφιλοι συμπολίτες ανεξαιρέτως, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συνευρεθούν και να κάμουν γνωριμία με εξέχοντες κουτούς και ανίκητους ηλίθιους. Επειδή εσχάτως οι πνευματικοί ταγοί της χώρας, οι φιλόσοφοι και οι διανοητές μετακόμισαν ομαδικά ή αποσύρθηκαν μετά πολλών επαίνων, προσφέρθηκαν οι κουτοί να αναπληρώσουν το κενό, να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας στον χειμαζόμενο λαό μας. Βάσει πρωτοκόλλου λοιπόν -στα δείπνα γνωριμίας- θα παρακαθήσουν οι επίτιμοι προσκεκλημένοι:
Β. Μπόζας: Αντώνης Παπαγεωργίου, Ρ. Καπνιστή: Ζωή Κοκολιού, Α. Κορές: Κωνσταντίνος Σταματόπουλος, Α. Ντίκος: Κατερίνα Λειβαδά, Σάντρα: Ελένη Αγγελοπούλου, Τ. Τέταρτος: Θεόδωρος Σίδερης, Θ. Μακρής: Θεόδωρος Στεφανίδης, Ν. Παρτικόλας: Θεοφάνης Γιαλυψός, Τ. Μακρή: Ουρανία Αναστασοπούλου και Νοσοκόμα: Ευδοκία Διαμαντοπούλου.
«Ω τι κουτοί, κουτοί!…» Παρακαλούνται οι Πατρινοί που αντέχουν το γέλιο να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους και μια θέση κοντά στη τουαλέτα. Δεν απαιτείται επίσημο ένδυμα (στολή Νο 8), μήτε face control κατά την είσοδο.
Το έργο θα παίζεται  μέχρι σήμερα 3 Δεκεμβρίου  Κυριακή και Δευτέρα με ώρα έναρξης 20:30 πλην Παρασκευής 21:30) Προπώληση και κρατήσεις στο θέατρο δύο ώρες πριν την παράσταση και στο τηλέφωνο 6989 651091 (πρωινά 10:00-15:00).