(Βίντεο)-Λυκουρέζος & Καλογρίδη: Η παρεξήγηση με τους παπαράτσι σε έξοδό τους

Από ότι φαίνεται το ειδύλλιο ανάμεσα στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη καλά κρατεί. Χθες το μεσημέρι το ζευγάρι πήγε να παρακολουθήσει μια μουσική παράσταση. Στην παρέα τους ήταν ο αδερφός της ηθοποιού Αντώνης Καλογρίδης με τη σύντροφό του και η Έλενα Χριστοπούλου με τον αγαπημένο της Αποστόλη Κότση.

Στην μουσική παράσταση φαίνεται να περνούσαν καλά μέχρι που κάποια στιγμή προέκυψε μια παρεξήγηση, με αποτέλεσμα ο αδερφός της Νατάσας Καλογρίδη να ενοχληθεί.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το Πρω1νό στο χώρο ήταν παρόν διάφοροι παπαράτσι και ένας από αυτούς έβγαζε φωτογραφίες τα τρία ζευγάρια.

Κάποια στιγμή λοιπόν οι άνθρωποι ενοχλήθηκαν και τότε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, είπε: «Σε παρακαλούμε φτάνει». Τότε ο φωτογράφος απάντησε: «Εγώ θα συνεχίσω γιατί είναι η δουλειά μου».

Τότε επενέβη ο αδερφός της Καλογρίδη και για να προστατέψει την Έλενα Χριστοπούλου πήγε και ζήτησε τον λόγο με έντονο ύφος λέγοντας: «Ξεκόλλα και σταμάτα». Στο τέλος μάλιστα όπως βλέπουμε και στο βίντεο φαίνεται να του λέει να βγει έξω.