Ο Σκουρλέτης «φωτογραφίζει» τον Νάσο Ηλιόπουλο για υποψήφιο στον δήμο Αθηναίων

Τον υφυπουργό Εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο, που παίζει εδώ και καιρό για υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων, αφού μέχρι στιγμής η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να βρει πιο αναγνωρίσιμη υποψηφιότητα, «φωτογράφισε» ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (News247), ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά».

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε τις εκτιμήσεις ότι υπάρχει δυστοκία στην επιλογή υποψηφιότητας για τον δήμο Αθηναίων λέγοντας ότι «στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, αρχές του έτους, τον Ιανουάριο, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες Δούρου-Σακελλαρίδη» και πρόσθεσε ότι «το θέμα είναι να έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες που να εγγυώνται ότι θα έχουμε σοβαρή αντιπαράθεση για τα προβλήματα της Αθήνας».

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του Κ. Μπακογιάννη, σημείωσε: «Αν αξιολογήσω την υποψηφιότητά του από τις πρώτες του τοποθετήσεις, είναι μια υποψηφιότητα εχθρική ως προς την αυτοδιοίκηση καθώς το πρώτο που δήλωσε είναι ότι θα ιδιωτικοποιήσει τις υπηρεσίες καθαριότητας».