Ούτε τώρα ‘’ Χ’’ αμογέλασε η Παναχαϊκή

Για την 7η αγωνιστική της Football League, η Παναχαϊκή (για τρίτο παιχνίδι διαδοχικά) ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Δόξα Δράμας. Σε ένα κακό πρώτο μέρος για τους <<κοκκινόμαυρους>> που γρήγορα θα θέλουν να ξεχάσουν, αλλά και σε μια ισοπαλία που τελικά όπως ήρθε δεν βολεύει την Παναχαϊκή. Σκόρερ από πλευράς Παναχαϊκής ήταν ο Ελευθεριάδης στο 74’ με πέναλτι, ενώ για τους Δραμινούς ο Κουσκουνάς στο 78’.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παναχαϊκή, δεν μπόρεσε να βρει τα πατήματα της μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε αυτό μπορεί να το καταλάβει κάποιος, και από το ότι δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία ευκαιρία σε όλο το πρώτο μέρος. Από την άλλη η Δόξα Δράμας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε να απειλήσει, κυρίως με τον Κρουθ, την εστία του Σούλη.  Ένα 45’ που ίσως να ήταν από τα χειρότερα φέτος των <<κοκκινόμαυρων >>, κυρίως από πλευράς ευκαιριών.

Το δεύτερο ημίχρονο (για άλλη μια φορά) ήταν τελείως διαφορετικό από την πλευρά της Παναχαϊκής, καθώς ανέβασε ρυθμό και έψαξε το γκολ. Αρχικά απείλησε με το Μωραΐτη στο 61’ και έπειτα με τον Κυνηγόπουλο στο επόμενο λεπτό, όμως και τα δύο σουτ είχαν την ίδια κατάληξη( απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Δράμας). Το γκολ για την Παναχαϊκή ήρθε έπειτα από εκτέλεση πέναλτι του Ελευθεριάδη στο 74’(το κέρδισε ο Κυνηγόπουλος). Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι είχαν ‘’απάντηση’’, καθώς στο 78’ μετά από εκτέλεση του Μάρτινς και κεφάλια πάσα του Καψάλη, ο Σούλης έκανε λάθος έξοδο και ‘’σέρβιρε’’ ουσιαστικά έτοιμο γκολ στον Κουσκουνά, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν η επιστροφή του Καρατσανάκοφ, ο οποίος για τα δέκα λεπτά που αγωνίστηκε ήταν εξαιρετικός.

Η ενδεκάδα της Παναχαϊκής(Σωκράτης Οφρυδόπουλος):Σούλης, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Ντάσιος, Πλέγας, Φουρλάνος(69’ Παπατόλιος), Κολ(84’ Αργυρόπουλος), Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης(84’ Καρατσανάκοφ).

Η ενδεκάδα της Δόξας Δράμας (Βεργέτης): Μένκα, Βιτλής, Ριζογιάννης, Ανδρέου, Μάρτινς, Κουσκουνάς, Κρουθ(56’ Κρητικός), Σιώπης, Καψάλης, Πέρεθ(70’ Μπαϊκαρά), Μακρής.