Πέταξε  προς την αιωνιότητα μετά την δίμηνη γενναία μάχη του για την ζωή

Με βαθύτατη θλίψη και συγκίνηση η τοπική μας κοινωνία και η εκπαιδευτική κοινότητα προέπεμψε στην τελευταία του κατοικία, την Παρασκευή, 23/11/2018 τον καταξιωμένο φιλόλογο καθηγητή και διακεκριμένο φιλόσοφο, Ανδρέα Βαρνακιώτη.

Πέταξε  προς την αιωνιότητα μετά την δίμηνη γενναία μάχη του για την ζωή και αναπαύεται ήρεμος πια στην αγκαλιά των Αγγέλων.

Ένας ακόμη ωραίος  άνθρωπος, με ήθος και ευγένεια ψυχής, που με τις γνώσεις και την επιστημοσύνη του εκπροσώπησε επάξια τον πνευματικό χώρο της περιοχής μας, απέρχεται από τον πρόσκαιρο τούτο κόσμο και με την απουσία του κάνει την οικογένειά του, τον εκπαιδευτικό κόσμο και την τοπική κοινωνία φτωχότερη.

Το Δ. Σ.  του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων με την αναγγελία του θανάτου εκπαιδευτικού Ανδρέα Βαρνακιώτη, μέλους του Συνδέσμου Φιλολόγων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων συνήλθε  σε έκτακτη συνεδρίαση, την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018  και αφού  αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το ήθος  του εκλιπόντος εκτιμώντας την ευγένεια και την προσφορά του στην εκπαίδευση και σε ένδειξη πένθους

ο  μ  ό  φ  ω  ν  α    α  π  ο  φ  ά  σ  ι  σ  ε

Να παραστούν τα μέλη  του Δ. Σ. στην εξόδιο ακολουθία

Να καταθέσουν, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό στη μνήμη του εκλιπόντος

συναδέλφου τους  για το «ΕΚΑΜΕ-ΑΜΕΑ» Αιγίου

Να αναγνώσουν  το παρόν ψήφισμα μετά το πέρας της εξοδίου ακολουθίας

Να εκφράσουν εγγράφως τα θερμά τους συλλυπητήρια  στην οικογένειά του

Να δημοσιεύσουν το παρόν στον τοπικό τύπο και

Να στείλουν αντίγραφο του παρόντος στους οικείους του.

Για το     Διοικητικό     Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Αρχοντούλα Ρέλλα
Παπασημακοπούλου