Παραλήρημα Κασιδιάρη στη Βουλή για τις καταλήψεις στα σχολεία

Με ένα παραληρηματικό λόγο από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης θέλησε να ενισχύσει τις καταλήψεις και τα συλλαλητήρια που οργανώνονται στη βόρειο Ελλάδα από εθνικιστικά στοιχεια  για το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής μίλησε για εθνομηδενιστές και παρακμιακούς καθηγητές της άκρας αριστεράς με μούσια που προσπαθούν να απειλήσουν τους μαθητές που διαδηλώνουν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

« Απειλήσατε την ελληνική νεολαία αλλά δεν καταφέρατε απολύτως τίποτα γιατί η κόκκινη ανθελληνική τρομοκρατία δεν περνάει στα ελληνικά σχολεία. Επιτεθήκατε με  μίσος στη νεολαία γιατί δεν άγεται και φέρεται από  τους παρακμιακούς καθηγητές με τα μούσια  της άκρας αριστεράς.»

Μάλιστα ο κ. Κασιδιάρης χαρακτήρισε ως μια πάρα πολύ ευχάριστη εικόνα τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο με  μαθητές να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα των ειδικών δυνάμεων.

«Ψηλά οι ελληνικές σημαίες σε όλα τα σχολεία με δυναμικά πατριωτικά συνθήματα με συνθήματα των ειδικών δυνάμεων που είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη εικόνα.
Λέτε ότι τις εκδηλώσεις των μαθητών της υποκινεί η Χρυσή Αυγή. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους τους Ελληνες μαθητές τους υποκινεί αποκλειστικά και μόνο η ελληνική ψυχή η ελληνική ιστορία η μυστική φωνή του ελληνικού αίματος που από τα βάθη του ιστορικού χρόνου μέχρι και σήμερα φωνάζει πως η Μακεδονία είναι ελληνική.
Ψηλά οι ελληνικές σημαίες με θάρρος και ανιδιοτέλεια να ακουστούν και πάλι τα ελληνικά εμβατήρια  από τις φωνές χιλιάδων Ελλήνων μαθητών μέχρι τα ουράνια».