(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η πρεμιέρα του έργου ΜΑΜ, του Σάκη Σερέφα, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας  πραγματοποίησε  με επιτυχία την πρεμιέρα του έργου ΜΑΜτου Σάκη Σερέφα στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.  Ήταν μία ιδιαίτερη θεατρική βραδιά  με καλλιτεχνική ποιότητα που ενθουσίασε το κοινό της πόλης.
Το έργο παρουσιάστηκε σε σκηνοθεσία του Χρήστου Στρέπκου. Τα σκηνικά και τα κοστούμια της παράστασης ήταν του Αριστοτέλη Καρανάνου και της Αλεξάνδρας Σκιάφκου, η  χορογραφία της Μαριμίλλης  Ασημακοπούλου και ο σχεδιασμός φωτισμών του Νίκου Σωτηρόπουλου.

Στο ρόλο του μικρού  Ζοζέφ ήταν ο  Γιάννης Τσάκωνας , στο ρόλο του Μεγάλου και του πατέρα του Ζοζέφ ο Βασίλης Κόκκαλης, , στον ρόλο του αφηγητή –Ζοζέφ του σήμερα  ο Πάνος Τρουμπουνέλης και στο ρόλο της μητέρας και φίλης του Ζοζέφ η Μαίρη Χρυσανθακοπούλου. Μία παράσταση ανατρεπτική με χιούμορ και ευαισθησία που κρύβει ένα μυστικό ζωής.


Το πρόγραμμα των παραστάσεων :

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ.

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. και στις 9:00

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ.

 

Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν παραστάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας, σε σχολεία συλλογικότητες, Νοσοκομεία, Ιδρύματα , φυλακές κ.α.
Μετά την περίοδο των εορτών , το έργο θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Πληροφορίες:

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων-Πληροφ.-Κρατήσεις: 2610 273613 και
www.ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων:Γενική είσοδος: 10 ευρώ, φοιτητικό και ομαδικό: 8 ευρώ.
Ανέργων, ΑΜΕΑ: 5 ευρώ.

 

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας ευχαριστεί τα καταστήματα της Πάτρας που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του happening  μετά την παράσταση ΜΑΜ.