Europa League: Απόψε ο πρώτος… τελικός του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπέτις

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι του στους φετινούς ομίλους του Europa League, παίζει ο Ολυμπιακός απόψε (29/11, 19:55) κόντρα στην Μπέτις, για την 5η αγωνιστική.

Οι Ισπανοί βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου, ενώ ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τη Μίλαν, η οποία υποδέχεται στην έδρα της την αδύναμη Ντουντελάνζ.

O Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Ισπανία χωρίς τον Γιάγια Τουρέ, ο οποίος κόπηκε πάλι από τον Πέδρο Μάρτινς, ενώ με δεδομένα τα προβλήματα που υπάρχουν στην επιθετική γραμμή των ερυθρολεύκων, κατά πάσα πιθανότητα ο Κώστας Φορτούνης θα αγωνιστεί στη θέση του σέντερ φορ.

Τη θέση «10» αναμένεται να πάρει ο Μπίμπρας Νάτχο, με τους Ναουέλ και Ποντένσε να ξεκινούν εκτός απροόπτου στις δύο πτέρυγες.

Στα χαφ, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά παίζουν για τις δύο θέσεις, με τον πρώτο να είναι αυτός που έχει τις περισσότερες θέσεις για να βρεθεί σε μία εξ αυτών. Κούτρης – Ομάρ στα αναμένεται να παραταχθούν στα άκρα της άμυνας, με τους Σισέ – Βούκοβιτς στο κέντρο της και τον Ζοζέ Σα να κάθεται κάτω από τα δοκάρια των Πειραιωτών.

Η UEFA όρισε τον Ρώσο διαιτητή, Σεργκέι Καράσεβ για να διευθύνει το παιχνίδι της Μπέτις με τον Ολυμπιακό (29/11, 19:55) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην ένταση που οφείλει να βγάλει ο Ολυμπιακός στην Ανδαλουσία, ενώ ξεκαθάρισε πως ό,τι και να συμβεί με την Μπέτις, η πρόκριση η κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Μεταξύ άλλων είπε:

Δεν πιστεύω ότι η Μπέτις θα έχει αλλάξει πολύ. Δεν θα έχει διαφορές στο παιχνίδι της. Παρόλο που δεν έχει καλά αποτελέσματα στην έδρα της πριν μερικές εβδομάδες κέρδισε με μεγάλο σκορ τη Μπαρτσελόνα. Περιμένω να επιβάλλει το ρυθμό της. Θα υπάρχουν λεπτά του αγώνα που θα έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και το ίδιο είχε γίνει και στον Πειραιά. Παίζει με τη δική της ταυτότητα και το ίδιο θα κάνουμε και εμείς. Το παιχνίδι θα έχει ομοιότητα με το πρώτο παιχνίδι εκτός από τα τελευταία είκοσι λεπτά. Και κόντρα στη Μίλαν επιβάλαμε το ρυθμό μας και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας.