Ακρίτα σε Σεφερλή: Οι νάνοι, οι γκέι, οι χοντροί πρέπει να κλαίνε και να κάνουν μηνύσεις για τον οχετό σου;

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Μάρκου Σεφερλή, μετά από κείμενο της δημοσιογράφου στο οποίο ουσιαστικά ασκούσε σκληρή κριτική κατά του ηθοποιού για συμμετοχή του σε παράσταση στο Θέατρο «Παλλάς».

Η κ. Ακρίτα, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο Μάρκος Σεφερλής θα έφερνε το «ήθος του trash στο Παλλάς, και μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό», ενώ σημείωνε πως «δεν κατάλαβα ποτέ γιατί θεωρείται ο Σεφερλής μέγας ηθοποιός».

Ο Μάρκος Σεφερλής, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» το βράδυ της Τρίτης, αναφέρθηκε και στη συγκεκριμένη επίθεση της κ. Ακρίτα σε βάρος του και αποκάλυψε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της.

Η Έλενα Ακρίτα, λίγες ώρες μετά, έδωσε τη δική της απάντηση στον ηθοποιό, κοινοποιώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μία ανάρτηση χρήστη που αναφερόταν στη μήνυση του ηθοποιού.

«Δηλαδή ο Markos Seferlis έβαλε τα κλάματα στην Ελεονώρα επειδή του άσκησε δριμύτατη κριτική η Elena Akrita και έκανε ο ίδιος μήνυση σε αυτή, αλλά οι γυναίκες, οι γκέι, οι χοντροί, οι ανάπηροι, οι κοντοί, οι νάνοι, οι τρανς, οι γεροί, οι κουφοί δεν πρέπει να κλαίνε ή να κάνουν μηνύσεις για τον οχετό του, τις ρατσιστικές αναφορές, το χιούμορ, τις αναχρονιστικές απόψεις και ότι στις παραστάσεις γίνονται αντικείμενα χλευασμού. Σας άρεσε κύριε Σεφερλή που κριθήκατε; Σας άρεσε που βρεθήκατε στη θέση που βρισκόμαστε εμείς στις παραστάσεις σας; Γυρίστε στη σπηλιά σας και μάθετε τη ρίζα του ψυχαγωγώ και του διασκεδάζω και γυρίστε πίσω με περισσότερη ψυχαγωγία και λιγότερη διασκέδαση», έγραφε χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη ανάρτηση.

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018