Βίκυ Σταυροπούλου: Ποια ήταν η τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε για να πληρώσει την εφορία

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου το βράδυ της Τρίτης, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως μία κριτική για το «Money Drop» στο Star ήταν αυτή που την ενόχλησε, ενώ δήλωσε πως περιμένει ακόμα μία «συγγνώμη» από τη Ντέπυ Γκολεμά για το κείμενο που είχε γράψει επικαλούμενη ανθρώπους του Star.

«Μετά το MEGA βρέθηκα στο Star που μου έκαναν πρόταση να κάνω το “Money Drop” για την περυσινή σεζόν. Σειρές μου προτείνανε και πέρυσι και φέτος αλλά δεν έβλεπα τον εαυτό μου σε αυτά τα σενάρια» δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου, συμπληρώνοντας για τις αρνητικές κριτικές: «Μία δεν ήταν καλή, φαντάζομαι σε αυτή θα αναφέρεσαι που έγινε και μεγάλος ντόρος. Άκου να δεις τι έγινε… Εγώ είχα ξανακάνει παιχνίδι, το “Τaxi Girl” στο MEGA που πήγε μια χαρά. Όταν μου πρότειναν να κάνω το “Money Drop” ήξερα, γι’ αυτό και άργησα πάρα πολύ να δεχθώ, να πω το “ναι”.

Ήξερα ότι στο prime time απέναντι σε μεγάλα κανάλια, με τηλεθέαση και προγράμματα τύπου Survivor ήταν σαν να το ήξερα από την αρχή ότι δεν πρόκειται να απογειωθεί. Δεν ήταν ένα παιχνίδι με την τρέλα που φέρω εγώ σαν άτομο, δεν είχε αυτή τη δυνατότητα. Παρόλα αυτά πέρασα πολύ ωραία, μου φέρθηκαν άψογα. Γενικά δεν με έκραξε κανείς. Μόνο μία γυναίκα βγήκε και είπε ότι το χαντάκωσα. Δεν μπορούμε να αρέσουμε και σε όλους. Ότι βγήκε η Ντέπυ και είπε πως χαντάκωσα το παιχνίδι δεν μου κόστισε. Δεν απογοητεύτηκα, γιατί για να απογοητευτώ πρέπει πρώτα να έχω γοητευτεί. Άρα δεν απογοητεύτηκα για τη γνώμη της Ντέπυ. Αυτό που θεώρησα φάουλ ήταν ότι έγραψε πως ότι χαντάκωσα το παιχνίδι, της το είπαν από το κανάλι. Αυτό το κανάλι το διέψευσε και σε μένα και με άρθρα. Οπότε θα πρέπει να βγει να επανορθώσει. Ή να πει “μου το είπε αυτός” ή ότι είπε μια βλακεία σαν άνθρωπος που δεν ήταν στις καλές της».

Μάλιστα, η Βίκυ Σταυροπούλου δεν δίστασε να παραδεχθεί πως είπε «ναι» στην πρόταση του Star επειδή έπρεπε να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό στην εφορία.