Μετά τον Κατσουράνη, τέλος εποχής και για τον Πάρι

Ο Πάρις Γεωργακόπουλος ήρθε στην Παναχαϊκή λόγω Κατσουράνη. Είχαν δέσει οι δυο τους, η φιλοσοφία τους ταίριαζε, λειτουργούσαν ως ένας πολλές φορές.

Με το που αποχώρησε ο Κατσουράνης, ήταν λογικό και επόμενο να αποχωρήσει και ο Πάρις.

Παραιτήθηκε και αυτός από τη θέση του εκτελεστικού-αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναχαϊκή κι έτσι Κατσουράνης και Γεωργακόπουλος δεν υπάρχουν πια στην ομάδα.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του

 Μετά τη σημερινή εξέλιξη με την παραίτηση του Κώστα Κατσουράνη, του ανθρώπου που επίμονα μου ζήτησε και αποδέχτηκα, να συμβάλλω στην προσπάθεια αναγέννησης της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ,  εκτιμώ ότι η περαιτέρω παραμονή και προσορά μου στην ομάδα δε θα μπορεί να έχει το θετικό πρόσημο που θα επιθυμούσα.

Η κοινή ματιά που είχαμε για το ποδόσφαιρο και ιδιαιτέρα για την υγεία, την οργάνωση και την  λειτουργία μιας Π.Α.Ε.  αποτέλεσε  το κίνητρο για την ενασχόληση μου.

Παραιτούμενος από την θέση του Αθλητικού Διευθυντή εύχομαι τα καλύτερα  για την Ομάδα μας και ευχαριστώ όλους τους συντελεστές της Π.Α.Ε.  για τη συνεργασία τους.

Ιδιαίτερα σε προπονητές και ποδοσφαιριστές εύχομαι καλή πορεία γιατί έχουν τις απαιτούμενες δυνατότητες για μια τέτοια, και στους φιλάθλους μας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ειλικρινή στήριξη τους στην ομάδα μας, σε εύκολα και δύσκολα, δίνοντας το παράδειγμα καλής συμπεριφοράς σε όλη την Ελλάδα.

 

Με εκτίμηση,

Πάρις Γεωργακόπουλος