Καθυστερεί το αποχετευτικό

Για εμπλοκή στο αποχετευτικό έργο στο Προάστειο της Πάτρας κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Θόδωρος Ξυλιάς.
Στην παρέμβασή του, η οποία έχει αποδέκτη το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, το χαρακτηρίζει «έργο πνοής» παρά τη μεγάλη καθυστέρηση και με δεδομένο ότι η περιοχή ανήκει στο Δήμο Πάτρας από πολλά χρόνια.
«Αν κάποιος επισκεφθεί την περιοχή κυρίως κάτω από τη σιδηροδρομική γραμμή θα διαπιστώσει ότι βρίσκεται όχι σε άλλη πόλη αλλά σε άλλη χώρα χωρίς ασφαλτοστρωμένους ή διανοιγμένους δρόμους, πλατείες, παιδικές χαρές κ.α. Η κατάσταση δείχνει κάθε άλλο παρά Προάστειο να είναι, με τους κατοίκους να πνίγονται στην κυριολεξία το καλοκαίρι στη σκόνη και το χειμώνα στη λάσπη» αναφέρει ο Θ. Ξυλιάς και σημειώνει ότι προέκυψε πρόσφατα να έχουν κολλήσει οι διαδικασίες των αποζημιώσεων για το έργο του αποχετευτικού δικτύου, αν και θα έπρεπε να έχουν προηγηθεί. Εκτιμά ότι από αυτή την εμπλοκή καθυστερεί η ολοκλήρωσή του αδικαιολόγητα και ρωτά τη δημοτική αρχή τι μέτρα προτίθεται να πάρει.