Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, καλεί σε ανυποχώρητο αγώνα

Συνάδελφοι αγρότες – κτηνοτρόφοι ο Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου «Μπακόπουλος – Ντρίνιας»σας καλεί να συμμετέχετε μαζικά και μαχητικά στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης στις 10 π.μ. στην Τρίγωνη πλατεία
Να βροντοφωνάξουμε φτάνει πια:
 Στην άγρια φοροληστεία, στις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ και τον ΕΛΓΑ, στον ΕΝΦΙΑ και τα κάθε είδους χαράτσια.
 Στο υπέρογκο κόστος παραγωγής και τις εξευτελιστικές τιμές στα προϊόντα που μειώνουν κάθε χρόνο το εισόδημά μας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να επιβιώσουμε, να καλλιεργήσουμε και να παράγουμε.
 Στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.
 Να διεκδικήσουμε, άμεση καταγραφή της ζημιάς και αποζημιώσεις στους ελαιοπαραγωγούς για το χαμένο εισόδημα τους, γρήγορα από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κοροϊδεύει ξεδιάντροπα τους αγρότες και δεν τηρεί ούτε καν τις δεσμεύσεις τις οποίες αναγκάζεται να κάνει κάτω από την πίεση των αγώνων του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, όπως το ακατάσχετο των τραπεζικών λογαριασμών, την κατάργηση του φόρου στο κρασί, ενώ μειώνει το αφορολόγητο που είχαμε κερδίσει στα μπλόκα το 2016.
Συμμετέχουμε με το πλαίσιο των δίκαιων αιτημάτων επιβίωσης που διεκδικούμε ως αγροτικό κίνημα, με διακριτή παρουσία στην συγκέντρωση.
Με τους μαζικούς αγώνες μας και τον κοινό βηματισμό με τους εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους μπορούμε να ανακόψουμε την επίθεση και να έχουμε κατακτήσεις που θα δίνουν ανάσες.
Το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, καλεί σε ανυποχώρητο αγώνα για να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες για μια ζωή με δικαιώματα, ώστε να απολαύσουμε τον κόπο και τον ιδρώτα μας.
Οργανώνουμε την πάλη μας και συντονιζόμαστε με τους συναδέλφους από όλη την Ελλάδα με την μεγάλη πανελλαδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκέμβρη στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου στην Νίκαια Λάρισας.

Γιάννης Μποδιώτης