Νότια Κορέα: Καναλάρχης παραιτήθηκε μετά τη λεκτική επίθεση της 10χρονης κόρης του σε σοφέρ

Ο οδηγός μετέφερε την επίθεση της κακομαθημένης νεαρής στην μητέρα της, ωστόσο αντί να λάβει τη συγγνώμη που περίμενε, του γνωστοποιήθηκε η απόλυσή του

Ο πρόεδρος ενός νοτιοκορεάτικου καναλιού παραιτήθηκε μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε από την θρασύτατη λεκτική επίθεση της κόρης του εις βάρος του σοφέρ της οικογένειας, και την μετέπειτα αναίτια απόλυση του οδηγού.

Ο Μπανγκ Γιουνγκ Ο, διευθύνων σύμβουλος του καλωδιακού δικτύου TV Chosun, αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του 10χρονου παιδιού του, μετά τη δημοσιοποίηση ενός ηχητικού ντοκουμέντου από το παραλήρημα της μικρής σε αντίπαλο σταθμό.

Στο ηχητικό απόσπασμα, η μικρή – που δεν κατονομάζεται – ακούγεται να φωνάζει στον σοφέρ, να τον «λούζει» με βρισιές και να απειλεί να τον απολύσει.

Όταν ο οδηγός μετέφερε τα σχόλια του κοριτσιού στους γονείς της, απολύθηκε.

Η δημοσιοποίηση των παραπάνω περιστατικών προκάλεσε ένα κύμα αγανάκτησης στα social media, με αποτέλεσμα ο Μπανγκ να ανακοινώσει τελικά την παραίτησή του.

O Μπανγκ Γιουνγκ Ο

ceo

«Λυπάμαι βαθιά για την αναστάτωση που προκάλεσε στο κοινό η συμπεριφορά του παιδιού μου και ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τον σοφέρ για την οδυνηρή εμπειρία του», ανέφερε ο Μπανγκ στη χθεσινή του δήλωση στα ΜΜΕ.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που δημοσίευσε το κανάλι MBC, ακούγεται το κορίτσι να φωνάζει στον οδηγό: «Έι ψιτ! Θα ζητήσω σήμερα από τη μητέρα μου να σε διώξει. Απολύεσαι!».

Παρά το γεγονός ότι ο σοφέρ δεν της απαντα, η μικρή συνεχίζει ακάθεκτη: «Είσαι τελείως τρελός. Έι, σου μιλάω!».

Ο οδηγός της λέει ότι μπορεί να τον απολύσει αν θέλει, κάτι που εξοργίζει ακόμα πιο πολύ την κακομαθημένη 10χρονη: «Νομίζεις ότι ντρέπομαι να το πω; Είσαι σακάτης. Πραγματικά σε μισώ! Θέλω να πεθάνεις! Αυτή είναι η επιθυμία μου!».

Σύμφωνα με τον οδηγό, το ίδιο κιόλας απόγευμα μετέφερε τα λόγια της μικρής στους γονείς της, περιμένοντας ότι θα την ανάγκαζαν να ζητήσει συγγνώμη. Τελικά, του ανακοίνωσαν την απόλυσή του την επόμενη ημέρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα