Δεν φαντάζεστε τι δώρο έκανε στην Πίπα Μίντλετον ο αδερφός της για τον γάμο της [εικόνες]

Τι δώρο μπορεί να κάνεις σε μια γυναίκα που έχει τα πάντα; Για την αδερφή της δούκισσας του Κέμπριτζ, Πίπα Μίντλετον, η απάντησε είναι ένα παλιό ξύλινο σκάφος.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν η 35χρονη Πίπα παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο Τζέιμς Μάθιους πέρυσι, ο αδερφός της, ο 31χρονος Τζέιμς, της έκανε δώρο ένα παλιό σκάφος, βοηθώντας μάλιστα στην ανακαίνισή του.

Η Πίπα Μίντλετον με τον αδερφό της Τζέιμς και τον σύζυγό της Τζέιμς Μάθιους στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Η Πίπα Μίντλετον με τον αδερφό της Τζέιμς και τον σύζυγό της Τζέιμς Μάθιους στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Ο τεχνίτης Τζορτζ Γουίνκς, ιδρυτής της εταιρείας Studio Temper, δήλωσε στην Daily Mail: «Ο Τζέιμς ήρθε και με βρήκε και μου έφερε ένα σκάφος, στο οποίο επισκεύασα την δομή του, αλλά ο ίδιος αποκατέστησε την πανέμορφη παλιά μηχανή του. Είναι πολύ καλός στο να επισκευάζει παλιές μηχανές».
Το σκάφος που έκανε δώρο ο Τζέιμς Μίντλετον στην αδερφή του Πίπα, πριν επισκευαστείΤο σκάφος που έκανε δώρο ο Τζέιμς Μίντλετον στην αδερφή του Πίπα, πριν επισκευαστεί

Το σκάφος πήρε το όνομα Ράφα και τώρα βρίσκεται στο οικογενειακό κτήμα Glen Affric του Τζέιμς Μάθιους στην Σκωτία.

«Το χρησιμοποιούν για τις βόλτες τους στη λίμνη. Ήταν μια πολύ δύσκολη δουλειά, αλλά έμαθα πάρα πολλά», είπε ο Γουίνκς.

Φωτογραφίες: AP, Daily Mail