Πολλές αλλαγές για την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Άγιαξ

Η κακή εικόνα της ΑΕΚ και τα έντονα παράπονα του Μαρίνου Ουζουνίδη από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στο ματς με τον Παναιτωλικό θα έχουν επίπτωση και στον καταρτισμό της ενδεκάδας στην αναμέτρηση της Τρίτης με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ για το Champions League.

Ο 50χρονος προπονητής, που φαίνεται πως τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας παραμένει στον πάγκο, αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε όλες τις γραμμές. Όλα δείχνουν πως οι Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου θα είναι το δίδυμο των στόπερ, ο Γαλανόπουλος θα πλαισιώσει τον Σιμόες στο κέντρο, ενώ ισχυρή υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα έχουν βάλει οι Γκάλο, Μπογέ και Κλωναρίδης.

Μάλιστα δεν είναι καθόλου βέβαιο πως ο Λιβάγια που εξέτισε την ευρωπαϊκή ποινή του θα παίξει βασικός, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιοι από τους βασικούς στο Αγρίνιο να μείνουν ακόμη και εκτός αποστολής.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται με προπόνηση στις 18:00 στα Σπάτα. Στις 15:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Πηγή: sport-fm.gr