(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: “Στα πράσα” ενώ έριχνε λύματα ελαιοτριβείου σε ρέμα στα Βραχνέϊκα – Σοβαρό περιστατικό μόλυνσης με “κυνηγητό” κατοίκων!

Από τους αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 55χρονου , ο οποίος χθες το βράδυ, στα Βραχνέικα, απέρριψε λύματα, από ρυμουλκούμενο βυτίο σε ρέμα της περιοχής.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το βυτίο, ενώ πραγματοποίησαν δειγματοληψία υγρών από το ρέμα και από το βυτίο, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Χημικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για εργαστηριακές εξετάσεις.

Στην Διεύθυνση Χημικών Υπηρεσίων Δυτικής Ελλάδας, για εργαστηριακές εξετάσεις, απεστάλησαν τα δείγματα υγρών που ελήφθησαν.

Ο άνδρας συνελήφθη και σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία από τους Αστυνομικούς του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ενώ το βυτίο κατασχέθηκε.

Η έρευνα της Αστυνομίας έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στα Μοιρέικα και κατέληξε στην κατάσχεση βυτίου με μολυσματικά υπολείμματα βιομηχανικής επεξεργασίας ελαιοκάρπου, τα οποία θα έπεφταν στην θαλάσσια περιοχή της ακτογραμμής των Βραχναιϊκών.

Στην υπόθεση ενεπλάκη μάλιστα, άθελά της, και η δημοτική αρχή της Πάτρας καθώς για το θέμα είχε προγραμματιστεί συνάντηση νωρίτερα το απόγευμα προχθές Σάββατο παρουσία και του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη.

ΒΙΝΤΕΟ από  pelop.gr