Πάτρα:Κηδεύεται σήμερα, ο Αντώνης Λαμπρόπουλος-Πένθος στην ομάδα του Απόλλων

Βαρύ πένθος για την οικογένεια του Απόλλωνα, καθώς «έφυγε» στα 71 του χρόνια ο παλιός παίκτης, προπονητής και παράγοντας του Συλλόγου Αντώνης Λαμπρόπουλος. Ο Αντώνης Λαμπρόπουλος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε με γενναιότητα τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν, τα οποία τελικά δεν μπόρεσε να ξεπεράσει…
Ηταν μέλος της ομάδας του Απόλλωνα που το 1970 ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου την άνοδο στην Κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού μπάσκετ. Τότε είχε προπονητή τον Γιώργο Αμερικάνο και συμπαίκτες μεταξύ άλλων τους Φίλιππο Κονιδάρη, Ανδρέα Κολλυρόπουλο, Βασίλη Γιαννόπουλο, Κώστα Πετρόπουλο, Τάκη Πετρόπουλο, Αλέκο Δημητριάδη, Στέφανο Κοντό και Γιώργο Αντωνάκη.
Διετέλεσε προπονητής στους «μελανόλευκους», στην Παναχαϊκή και στην Ολυμπιάδα. Στον Απόλλωνα αγωνίστηκε από το 1963 έως το 1972, ενώ για μεγάλο διάστημα πρόσφερε τις υπηρεσίες του και ως γενικός αρχηγός. Στο τέλος της καριέρας του, την περίοδο 1972-1973 αγωνίστηκε στο Αιγάλεω.
Με την σύζυγό του Λίτσα είχαν αποκτήσει μια κόρη, την Κατερίνα, η οποία μάλιστα έπαιξε μπάσκετ στη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα.
Η κηδεία του Αντώνη Λαμπρόπουλου θα γίνει σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών.

.pelop.gr