Ο Καλαϊτζίδης απειλεί: «Ρουβίκωνα θα λέτε και θα κλαίτε»

«Τα μαύρα ταμεία του Ρουβίκωνα στέρεψαν είμαστε στην ίδια κατάσταση με τον Πάγκαλο» αναφέρει ειρωνικά  το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα αναφερόμενο στις δίκες που αντιμετωπίζει

Με ανάρτησή του στο facebook το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γ. Καλαϊτζίδης ενημερώνει για τα δικαστήρια που αντιμετωπίζει ο Ρουβίκωνας και πως θα παραβρεθεί χωρίς δικηγόρο λόγω έλλειψης χρημάτων. «Τα μαύρα ταμεία του Ρουβίκωνα στέρεψαν είμαστε στην ίδια κατάσταση με τον Πάγκαλο» αναφέρει ειρωνικά και προσθέτει απειλητικά: «Ρουβίκωνα θα λέτε και θα κλαίτε καθίκια».

Απλά ενημερωτικά. 4 δικαστήρια έχει αυτήν την εβδομάδα ο Ρουβίκωνας.Στα 3 είμαι κατηγορούμενος και εγω. Το ενα για ενα…τηλεφώνημα στο νοσοκομείο του Ερυθρού (όπου ασφαλίτες παρενοχλούσαν τραυματία δικό μας μέσα στον θάλαμο) και το άλλο για μια ανάρτηση που έκανα για τον ΣΚΑΙ και ενω αθωώθηκα έγινε έφεση απο τον εισαγγελέα (όπου τα likes έχουν μπει στην δικογραφία ως απόδειξη της κατηγορίας”διέγερσης των πολιτών”!).

Επίσης η δίκη στο Ναύπλιο (για την επίθεση στα διόδια της Κορίνθου) όπου έχουμε “φάει” πρωτόδικα 55 μήνες ποινή! Επίσης η δίκη του συντρόφου μας για την πορεία στις 17 Νοέμβρη που τον ξυλοκόπησαν άγρια τα ΜΑΤ στο ύψος του σταθμού Αμπελοκήπων. Ολα αυτά τις επόμενες 4 ΜΕΡΕΣ.

ΥΓ. Στα δυο δικαστήρια θα παω χωρίς δικηγόρο λόγω έλλειψης χρημάτων.Τα μαύρα ταμεία του Ρουβίκωνα βλέπετε στέρεψαν.Είμαστε στην ίδια κατάσταση με τον Πάγκαλο..

ΥΓ2.Ρουβίκωνα θα λέτε και θα κλαίτε καθίκια.

Δείτε την ανάρτηση

Απλά ενημερωτικά.4 δικαστήρια έχει αυτήν την εβδομάδα ο Ρουβίκωνας.Στα 3 είμαι κατηγορούμενος και εγω. Το ενα για…

Δημοσιεύτηκε από Γιωργος Καλα'ι'τζιδης στις Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018